Saparman Sodimejo, cunoscut si ca Mbah Ghoto, a fost inmormantat in data de 1 mai in satul sau natal din provincia indoneziana Central Java. Documentele de identitate ale barbatului arata ca acesta s-a nascut pe 31 decembrie 1870.

Ultimul interviu al barbatului, fumator inrait, a fost luat anul trecut. Intrebat care este secretul longevitatii sale, el a raspuns ca" rabdarea este cheia".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Saparman a fost un om foarte iubit si foarte bine ingrijit. In luna aprilie, batranul a afost dus la spital, deoarece starea de sanatate se deteriorase. Dupa ce a fost externat, barbatul a refuzat sa mai manance si sa bea, a declarat nepotul sau. Dupa cateva zile, Ghoto s-a stins din viata.

De-a lungul vietii, barbatul a fost casatortit de 4 ori si a avut in total 10 copii. In prezent, niciunul dintre acestia nu mai traieste. Ultima sotie a lui Saparman Sodimejo a murit acum 29 de ani. Daca documentele sale de identitate sunt corecte, inseamna ca barbatul a avut 146 de ani atunci cand a murit, scrie Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si