Close sidebar
Close sidebar

Cel mai sarac oras din Romania beneficiaza de un spital modern, dar institutia e lasata in paragina. Aici s-au bagat sase milioane de euro, dar spitalul e inchis de cinci ani

Probabil ca doar in Romania este posibil asa ceva, dar aceste lucru constituie probleme reale si ele nu ar trebui sa mai existe.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalistii de la Digi 24 au facut un reportaj intr-unul dintre cele mai sarace orase din Romania si au aflat lucruri extrem de dureroase. In orasul Negresti din judetul Vaslui, cei 70.000 de locuitori se confrunta cu o problema de proportii. Spitalul din localitate nu poate sa le ofere servicii pentru ca acesta este inchis de peste cinci ani de zile.

Daca asta nu ar fi o noutate, faptul ca in renovarea spitalului s-au investit 6 milioane de euro, iar totul zace in paragina, cu siguranta ca este o problema reala.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Autoritatile spun ca in momentul de fata ar fi nevoie de 200 de mii de euro pentru ca spitalul sa fie folosibil, mai ales ca acesta s-a degradat dupa ce acoperisul s-a deteriorat, iar apa de ploaie a afectat toate sectiile.

O firma privata vrea sa concesioneze o parte din cladire pentru a deschide acolo mai multe sectii, dar consilierii locali refuza acest lucru de teama ca privatii vor construi acolo niste sectii de care localnicii nu ar avea nevoie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI