Close sidebar
Close sidebar

Cel putin patru persoane au murit, dupa ce un autobuz a ajuns pe treptele unui pasaj pietonal, la Moscova

Cel putin patru persoane au murit si alte zece au fost ranite, luni, la Moscova, dupa ce un autobuz a iesit de pe sosea si a ajuns pe treptele unui pasaj pietonal, relateaza rt.com.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc pe Bulevardul Kutuzovski, in apropierea unei statii de metrou din vestul capitalei Rusiei.

Politia investigheaza doua posibile cauze ale accidentului. Potrivit unei surse citate de RIA Novosti, este posibil ca franele vehiculului sa fi cedat sau ca accidentul sa fi survenit dupa ce o masina a taiat calea autobuzului.

Soferul autobuzului a fost retinut de politie.

"Un atac terorist este exclus. Soferul nu a reusit sa controleze vehiculul", a declarat o sursa apropiata anchetei.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Un oficial anonim din cadrul serviciilor de securitate a declarat ca este vorba de un accident rutier si nu exista suspiciuni ca ar fi fost vorba de un atac cu vehicul.

Soferul autobuzului se numeste Viktor Tikhonov, in varsta de 58 de ani. Accesta a fost testat cu aparatul etilotest, insa rezultatul a fost negativ. Potrivit primelor informatii, barbatul era sofer de mai bine de 30 de ani.

Barbatul a declarat ca accidental ar fi fost produs din cauza unei defectiuni la sistemul de franare al autobuzului.

”Am mers pana la statia Slavyansky Boulevard, acolo este ultima oprire. Avream 3 persoane in autobuz si am fost nevoit sa atept 15 minute pentru a pleca. Un alt autobuz a venit in spatele meu, am vrut sa ma mut sa-i fac loc. Cu frana de mana trasa, autobuzul a intrat in pasaj.

Am facut totul sa-l opresc, dar nu s-a oprit. Autouzul are cutie automata, deci nimic nu mai putea fi facut”, au fost primele declaratii ale soferului.

 

Sursa: News .ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI