Cele mai eficiente masti pentru cosuri pe care poti sa le prepari acasa. Scortisoara si miere

Unul dintre cele mai bune remedii pentru acnee este scortisoara, mai ales daca este combinata cu miere. Se amesteca o lingurita de pudra cu doua lingurite de miere si se aplica pasta pe zonele cu probleme. Masca se lasa sa actioneze 15-20 de minute, dupa care se clateste cu apa calda.

Cele mai eficiente masti pentru cosuri pe care poti sa le prepari acasa. Ghimbirul, castravetele si rosia

Daca ai ghimbir proaspat, aceasta planta poate avea un efect antiacneic excelent. Sucul obtinut la taierea unui rizom are un efect puternic impotriva cosurilor si calmeaza inflamatia atunci când este aplicat local.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Dupa cateva zile de tratament, eruptia poate disparea complet. Daca ai porii dilatati, acneea poate fi mai vizibila si mai neplacuta. Sucul obtinut dintr-un castravete proaspat are un efect puternic pentru calmare pe un ten cu pori deschisi. Se tine pe fata timp de 15 minute, apoi se indeparteaza cu apa calduta.

Poti scapa de cosuri si cu ajutorul unei rosii. Maruntita, aceasta se aplica pe acele parti ale pielii in care exista probleme. Se clateste fata dupa o jumatate de ora.

Cele mai eficiente masti pentru cosuri pe care poti sa le prepari acasa. Amestec cu iaurt, miere si suc de lamaie

Sucul de lamâie este bogat in vitamina C si acid citric care ajuta la exfolierea pielii si elimina excesul de sebum, mierea are efect antibacterian, iar iaurtul de calmare a pielii si de hidratare.

Pentru aceasta masca ai nevoie de o lingura de suc de lamâie, o lingurita de miere si o lingura de iaurt. Amestecul se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 10 minute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si