Insa, in curand vei putea purta din nou tinutele de vara care iti plac cel mai mult si vei primi complimente din partea tuturor. Daca iti doresti sa iti completezi garderoba de vara cu rochii office sau de birou calitative si la preturi foarte bune, pe care le poti comanda online, iti prezentam in continuare cele mai bune variante! 

Cele mai apreciate rochii pentru vara sunt fara indoiala cele din bumbac, datorita proprietatilor acestui material: este confortabil, permite circularea aerului si nu incalzeste pielea.

Daca si tie iti plac rochiile din bumbac, indreapta-ti atentia spre urmatoarul articol vestimentar: Rochie lejera din bumbac cu print multicolor. Cu siguranta vei aprecia printul floral ce ii confera un aspect ideal pentru vara si care te inveseleste instantaneu. Este o rochie cu un croi lejer, astfel incat poate fi purtata si in zilele caniculare, are maneci scurte cu volane, iar tivul rochiei este decorat cu un volan usor incretit. Simte-te frumoasa purtand aceasta rochie deosebita! 

Pentru zilele in care urmeaza sa ai o sedinta importanta, iti recomandam o rochie care sa se potriveasca evenimentului, dar care sa iti confere si confortul de care ai nevoie intr-o zi de vara: Rochie dreapta cu carouri fine si maneci roz. Dupa cum poti observa, are un design delicat, printul in carouri subtile imbinandu-se perfect cu manecile roz pal din voal.

Rochia are o lungime midi, buzunare laterale functionale si este croita drept, astfel incat se potriveste oricarei siluete. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Rochiile care urmeaza liniile corpului sunt din ce in ce mai populare in mediul office. Acestea sunt feminine si ,,indulcesc” putin dress-code-ul. Daca esti in cautarea unei astfel de rochii, iti propunem o Rochie cu pliuri asimetrice. Este confectionata din tricot subtire de cea mai buna calitate, are maneci scurte si un imprimeu superb, care se potriveste perfect anotimpului acestuia. Are un decolteu rotund, discret, ceea ce ii confera un plus de eleganta. 

Croielile in clos nu s-au demodat niciodata si isi vor pastra mereu eleganta specifica. Nimic nu poate egala frumusetea unei tinute compuse dintr-o rochie sau o fusta cu o croiala in clos si pantofi cu toc. Este o tinuta emblematica, pe care te sfatuim sa o adopti si tu cat de des poti. Daca ti-am atras atentia, iti recomandam o Rochie rosie cu print floral. Aceasta se remarca datorita imprimeului de pe fusta, dar si modului in care este accentuata talia. Are maneci scurte, de tip lalea. 

Ultima rochie pe care ti-o prezentam astazi este ideala atat pentru birou, dar si pentru un eveniment de zi la care ai nevoie de o tinuta semi-formala. Rochia alba cu print floral multicolor este usor de asortat, insa cel mai bine credem ca se potriveste la o pereche de pantofi sau sandale rosii.

Este confectionata dintr-o stofa subtire si elastica, astfel incat se va aseza perfect pe corp. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

In incheiere, am vrea sa stim parerea ta despre aceste rochii: care ti-a placut cel mai mult? 

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/NHqLJrlHvDY


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si