Close sidebar
Close sidebar

Cele mai "tari" femei te invata cum sa ajungi ca ele. Iti trebuie doar cateva ingrediente

Sunt femei, dar nu sunt lipsite de aparare. Dimpotriva, sunt puternice si asta se vede.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Cele mai "tari" femei te invata cum sa ajungi ca ele. Iti trebuie doar cateva ingrediente
Sunt femei, dar nu sunt lipsite de aparare. Dimpotriva, sunt puternice si asta se vede. Au muncit din greu sa ajunga aici, dar ingredientele succesului nu sunt multe, insa sunt invariabile: disciplina, determinare, ambitie si incredere ca vei reusi.
Sunt dedicate fitness-ului, dar si gatitului. Cum poti sa te mentii intr-o forma de invidiat daca nu gatesti?
De la vedete pe Instagram, pana la celebritati din lumea fitness-ului, aceste femei sunt dovada vie ca niciun vis nu e prea mare daca muncesti pentru el.

Au muncit din greu sa ajunga aici, dar ingredientele succesului nu sunt multe, insa sunt invariabile: disciplina, determinare, ambitie si incredere ca vei reusi.Sunt dedicate fitness-ului, dar si gatitului.

 

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Cum poti sa te mentii intr-o forma de invidiat daca nu gatesti?De la vedete pe Instagram, pana la celebritati din lumea fitness-ului, aceste femei sunt dovada vie ca niciun vis nu e prea mare daca muncesti pentru el.

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI