Povestea Monicai Pop este una de invingator. A unei femei care nu a cedat niciodata, care a fost mereu in linia intai, care a reusit sa razbeasca intr-o lume dominata de barbati, ba chiar sa de afle, de foarte multi ani, in fruntea prestigiosului Spital de Oftalmologie din Capitala. La un moment dat, insa, in urma unor analize, a aflat ca are cancer. Dar nici atunci nu a depus armele.

A fost un pacient model, intr-o sectie de oncologie a unui spital din Romania si supusa unor tratamente  dure specifice cancerului de colon. A slabit mult, si-a pierdut podoaba capilara, dar a mers mereu inainte.

In primavara acestui an, cand pericolul parea sa fi fost depasit, iar totul intrase pe un fagas normal, au aparut noi informatii despre starea de sanatate a Monicai Pop, vesti care anuntau o recidiva a cancerului.

 

Prezenta marti seara la Gala „Femei de zece”, eveniment organizat de Marina Almasan, Prof. Dr. Monica Pop a infirmat zvonurile care o vizau, dezvaluindu-ne ca starea sa de sanatate este buna si analizele sale medicale ii ies perfect.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

“Problemele acestea au fost in urma cu niste ani si, bineinteles, s-a exagerat foarte mult. Dimpotriva, sunt foarte bine, de un an si ceva nu mai am niciun fel de problema. N-as fi aici daca n-ar fi asa. A recidivat (n.r: cancerul de colon), intr-adevar, anul trecut, in martie. L-am descoperit radiologic, in urma cu cativa ani, desi nu aveam nimic. M-am operat si de atunci totul este in regula. N-am lipsit de la spital nici macar o zi, in afara perioadei de internare, care a durat vreo 10 zile. A doua zi am luat masina si m-am dus la spital si de atunci am lucrat in permanenta. Atunci cand am avut probleme am spus, n-am ascuns, si ma bucur foarte mult ca am vorbit. Eu am niste principii, asa cum ati vazut n-am vrut sa stau acasa si am recomandat tuturor bolnavilor, celor care au trecut prin experiente de genul acesta, sa nu stea acasa si sa nu faca nimic, in masura in care pot fizic. Si inca ceva, sa nu mai spuna nimeni niciodata ca aceasta este o boala incurabila. La clinica unde m-am tratat, am vazut niste cazuri incredibile, incredibile, care s-au rezolvat si oamenii sunt bine. De cand am facut tratament acolo, nu stiu daca s-au pierdut 2 pacienti. Rata de mortalitate este foarte mica progresele sunt foarte mari”, a declarat Monica Pop in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

“Am fost la Teo Trandafir in emisiune si dupa aceea am primit sute de mesaje de multumire de la oameni pentru ca i-am incurajat. Oamenii mi-au multumit ca le-am dat speranta si le-am spus acolo sa nu mai creda ca acesta este o boala incurabila, pentru ca nu-i adevarat. Sunt foarte multe boli incurabile in lumea asta, dar intr-un anumit stadiu. Noi suntem in spital 3 sau 4 medici care au trecut prin asa ceva, toata lumea e la serviciu, toata lumea lucreaza si nu avem nicio problema. Deci sunt bine! Medicina romanesca este de foarte mare clasa, m-am operat aici si am facut tratamentul tot aici”, spune medicul Monica Pop.

Iesita invingatoare din lupta cu cancerul, Monica Pop recunoaste ca i se pare nedrept ceea ce i s-a intamplat si nu intelege de ce a avut parte de aceasta experienta traumatizanta.

“Este total nedrept ce s-a intamplat pentru ca am facut atata bine in viata asta. Rau cred ca niciodata, cel putin nu cu vointa mea. Daca s-a intamplat si am facut cuiva rau, regret ca s-a intamplat asa si cred ca nu a fost cu voia mea. Va spun, am facut atat de mult bine, oricui, nu-i vorba de meserie, asa am fost eu structurata, crescuta si asa am simtit si e nedrept ce mi s-a intamplat, asa consider. Sunt atatia oameni care fac crime, talharii si asa mai departe si nu patesc nimic. Am stat sa ma gandesc de ce mi s-a intamplat asta si pana la urma am zis ca mai bine nu ma mai gandesc… nu are niciun rost. Consider ca este un episod care a trecut. Fiica mea ma cearta ca vorbesc, ca povestesc despre boala mea. Au fost multi care mi-au zis cand aui auzit: vai ce bine, sa mori de asta, repede! Au fost insa si foarte multi care mi-au scris invers. Am primit sute de mesaje dupa aparitia mea la Teo Trandafir, in emisiunea ei de la Kanal D si atunci i-am spus fetei mele: daca doi oameni o sa pot ajuta povestind cazul meu, eu sunt multumita!”, a declarat medicul Monica Pop in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.  (Vezi aici ce avere are Monica Pop) 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si