Primele acuzaţii de comportament sexual neadecvat i-au fost aduse cineastului în luna iulie a acestui an. Între ele, actriţa Sand Van Roy, cu care el a avut o relaţie timp de doi ani, a susţinut că a violat-o. Acum, numărul femeilor care îl acuză pe Besson a ajuns la nouă.

El a negat că ar fi violat-o pe Van Roy, caz care este investigat de poliţia din Paris.

Recentele învinuiri o au în centru pe o fostă asistentă a lui, care pretinde că a fost atrasă de regizor într-o relaţie sexuală bazată pe şantaj.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Două studente de la Cité du Cinéma au dezvăluit că au fost hărţuite de Besson, care conducea fostul complex cinematografic, dar şi o fostă angajată a EuropaCorp.

Producătoarea de teatru Karine Isambert şi-a amintit un incident din 1995, petrecut într-un hotel.

Luc Besson este cea mai importantă personalitate a cinematografiei europene care este acuzată de hărţuire şi agresiune sexuală de la începutul mişcării #MeToo.

Regizorul francez Luc Besson, născut pe 18 martie 1959, recompensat cu premii César şi Lumière, este cunoscut pentru filme ca „Nikita” (1990), „Leon” (1994), „Al cincilea element/ Le cinquième élément” (1996), „The Lady” (2011) şi „Un monstre à Paris” (2011).

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si