Marius a vrut sa fie unic, original. "Ana, vrei sa fii sotia mea?”, a scris el cu graffiti pe zid, apoi a filmat momentul si a postat imaginile pe Facebook, asteptand un raspuns.

Tanarul, sofer de tir, originar din Cluj, supranumit ”Spiderman din Romania", a vrut sa o ceara pe iubita sa de sotie intr-un mod inedit.

Cu sprijinul unor prieteni, tanarul de 25 de ani s-a catarat, sambata, pe un turn cu o inatimea de 280 de metri, in Pitesti, si a scris, cu graffiti, intrebarea „Ana, vrei sa fii sotia mea?”. A doua zi, duminica, acesta a mers la Sibiu, unde locuieste iubita sa si a postat imaginile pe Facebook, cand se afla langa Ana. Emotionata, femeia a raspuns ”DA”!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Marius sustine ca a avut tot timpul controlul asupra situatiei, cand a urcat pe turnul inalt de 280 de metri fara echipament de protectie, mai ales ca nu a fost prima experienta de acest fel.

Sursa: gandul.info 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si