Close sidebar
Close sidebar

Certuri, despartiri si tensiuni in Casa Prieteniei! Ce ne rezerva astrele in perioada 12-18 mai

Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 mai 2018. Luna Noua in Taur. Uranus va intra in zodia Taurului. Marte va intra in zodia Varsatorului. Horoscopul complet pentru toate zodiile.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbec

Intre 12 si 13 mai seara, energie, incredere, dinamism, dorinta de a se implica, de a fi activ, de a se angaja in diferite activitati, cele mai multe in interes personal. intre 13 mai, dupa ora 21:06′, si noaptea de 15 mai, banii ii preocupa pe Berbeci, le mobilizeaza gandurile si activitatea. Pe fond, contextul nu este negativ dar, din cauza premizelor majore pe care le ridica planetele care tranziteaza casa a II-a, senzatia este de dificultate. Se prefigureaza o schimbare provocata de Luna Noua in Taur care se va produce pe 15 mai si care le va da posibilitatea sa puna bazele unei noi activitati sau a unei abordari diferite a felului in care isi vor valorifica forta de munca.

Tot pe 15 mai, Uranus va intra in zodia Taurului, adica in acelasi sector al casei banilor obtinuti din munca proprie, si va instaura, intr-o prima etapa, pana in toamna acestui an, si apoi, intr-o a doua etapa din 2019 pentru urmatorii sapte ani, numeroase prilejuri de reasezare a felului in care vor castiga banii.

intre 15 mai, dupa ora 23:44′, si inceputul zilei de 17 mai, capacitati bune de comunicare, de a se prezenta in public, de a sustine examene, mai ales la probele orale. Drumuri placute, de agrement sau noroc in timpul unei deplasari. Informatii utile.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Pe 16 mai, Marte va intra in zodia Varsatorului si isi va pune amprenta pe casa prietenilor, introducand un dinamism excesiv (certuri, despartiri); alaturi de aceste cunostinte ei vor trai situatii speciale si vor fi martori la ipostaze inedite de viata sociala.

intre 17 mai, dupa ora 00:48′, si 18 mai, Luna se va afla in casa familiei si va primi influxurile conjunctiei intre maleficii Pluton si Luna Neagra, din opozitie: unele rude le pot afecta imaginea, le pot pune cariera intr-o lumina proasta; griji si tensiuni in casa din cauza unei evolutii riscante in plan socio-profesional.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI