Taur

Intre 12 si 13 mai seara, mental agitat. intre 13 mai, dupa ora 21:06′, si noaptea de 15 mai, rastimp destul de important pentru acesti nativi datorita marcajului astral introdus de Luna Noua in semnul lor zodiacal, care poate indica un inceput de drum in plan personal sau nevoia de a consolida si construi un proiect de viata. Tot pe 15 mai, Uranus va intra in zodia Taurului, plasandu-se in casa I a acestor nativi pana in toamna acestui an si, apoi, din 2019 pana in primavara lui 2026, provocand transformari (sau o singura transformare dar profunda)

legate de crestere, dezvoltare, formare, maturizare, consolidare a personalitatii lor. intre 15 mai, dupa ora 23:44′, si inceputul zilei de 17 mai, discutii pe teme banesti, unele imbucuratoare; totusi, nu va entuziasmati pana nu se vor se concretiza respectivele castiguri.

Pe 16 mai, Marte va intra in zodia Varsatorului, plasandu-se pentru niste saptamani in casa ridicarii in rang social prin profesie sau valoare personala si va determina prin situatiile neprevazute si bruste premiza unor schimbari; unele vor fi interesante si binevenite, altele vor da o turnura drastica posturii lor publice sau le vor impune noi repere la care sa se raporteze in activitatea lor care nu vor fi in concordanta cu constiinta lor. intre 17 mai, dupa ora 00:48′, si 18 mai, dialog greoi, prudenta, rezerva sau chiar suspiciune manifestata fata de frati, vecini, cunoscuti ocazionali.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Posibile blocaje in situatia in care nativul este „atacat” verbal, contestat sau acuzat; Taurul nu va reactiona ci va analiza atent intregul context conflictual. Deplasari anevoioase facute din constrangere, obligatii, promisiunilor sau angajamente oficiale. Nota generala a intregii saptamani va fi data de intensitatea relatiilor parteneriale, de afaceri sau divergente (dusmanie). Grija mare la desfasurarea unui proces sau a unei proceduri legale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si