Gemeni

Intre 12 si 13 mai seara, agitatie mare in sectorul „prieteni”: intalniri, discutii aprinse, implicare, posibile tensiuni trecatoare nascute din mici ambitii si vanitati. intre 13 mai, dupa ora 21:06′, si noaptea de 15 mai, nativii vor simti nevoia sa se echilibreze la nivel organic si psihic, sa se detaseze de stres si solicitari; nevoia de odihna si invigorare. Moment special trait la nivelul „lumii interioare” generat de Luna Noua in Taur din 15 mai.

Tot pe 15 mai Uranus va intra in zodia Taurului care va sta in acest sector pana in toamna acestui an, timp in care va rascoli subconstientul, memoria afectiva, motivatiile structurii lor umane, obligandu-i pe nativi sa se reformuleze, sa se alinieze acestor exigente astrale, sa opereze decizii cu o motivatie profunda si, mai ales, sa-si inteleaga destinul si sa-si urmeze menirea, demers de lunga durata care va opera asupra casei a XII-a pana in mai 2026. intre 15 mai, dupa ora 23:44′, si inceputul zilei de 17 mai, Gemenii vor fi destinsi, degajati, optimisti, detasati de factorii de stres dar si de obligatiile obositoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Forma fizica si psihica buna; sarm personal. Pe 16 mai, Marte va intra in zodia Varsatorului si isi va exercita influenta in sectorul reprezentarilor superioare despre lume si viata, al educatiei, al calatoriilor si al idealurilor concretizate prin schimbari de opinie si de interes. Posibile schimbari bruste de atitudine fata de idei, valori morale sau religioase, revelatia unor adevaruri care le sunt inlesnite de contactul cu obiceiurile si cultura unei tari straine in care se deplaseaza pentru a studia, a munci sau a-si intemeia o familie. Descoperii de sine prin raportarea la noile criterii de viata si activitate cu care se confrunta in mediile de activitate exigente. intre 17 mai, dupa ora 00:48′, si 18 mai, enervari pricinuite de incurcaturi si piedici in calea unor rezolvari materiale.

Horoscopul complet AICI 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si