Ceylin este extrem de supărată pe soțul său, deoarece nici de data aceasta, bărbatul nu s-a abătut de la calea dreptății și a adevărului, și astfel, întreaga familie a avocatei este nevoită să suporte consecințele Legii, pentru infracțiunile săvârșite. Îlgaz însă este foarte dezamăgit de Ceylin, considerând că a fost mințit de aceasta, când a decis să îi ascundă adevărul despre intențiile sale, și nu poate trece peste acest aspect dureros.

Haluk este în stare de șoc atunci când, în urma unui denunț, acesta este arestat. Bărbatul, consideră că totul este o înscenare, în momentul în care va fi prins în flagrant că l-ar fi ucis pe ziaristul Berkan. Yekta, avocatul acestuia, este pregătit să între în “luptă” pentru a-și elibera clientul iar dificultățile în îndeplinirea acestui scop nu întârzie să apară.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Ce lucru uluitor se va petrece atunci când Parla ajunge în arestul Poliției și dacă va reuși Ceylin să își salveze familia din situația dramatică în care aceștia au ajuns, puteți afla astăzi, de la ora 23:15, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.

Începând de sâmbătă, 16 martie, îndrăgitul serial “Secrete de familie” va putea fi urmărit la Kanal D2, și va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 22:00. De asemenea, telespectatorii vor putea viziona în reluare cele două episoade difuzate în weekend, luni, de la 23:00, la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si