"De la accidentul sau care i-a cauzat o dubla fractura de humerus, Charles Aznavour se recupereaza, in timp ce medicii au estimat ca refacerea va fi mai lunga decat a fost prevazuta si va dura pana la sfarsitul lunii august", se arata in comunicat.

Concertele din 30 iunie de la Londra, din 14 iulie de la Marbella, din 21 iulie de la Regensburg, din 4 august de la Cologne si din 16 august de la Pula, in Croatia, au fost anulate.

Cantaretul in varsta de 94 de ani "va putea sa continue turneul mondial in septembrie". El urmeaza sa cante la Sydney (data nu a fost stabilita), Tokyo (pe 17 septembrie), Osaka (19 septembrie), Kiev (20 octombrie) si Bruxelles (26 octombrie).

La sfarsitul anului, el va face un mini-turneu in Franta: la Seine Musicale din Boulogne-Billancourt (8 noiembrie), Tours (17 noiembrie), Saint-Etienne (4 decembrie), Rouen (7 decembrie), Dijon (11 decembrie), Strasbourg (15 decembrie).

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

In aprilie, artistul, care implineste marti 94 de ani, a anulat un concert la Sankt-Petersburg din cauza unor dureri lombare in timpul repetitiilor.

Charles Aznavour a inceput turneul mondial cu un concert sustinut in decembrie, anul trecut, la Bercy.

Charles Aznavour a concertat, in aprilie 2016, la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul turneului ”One Night Only”. Interpretul, care a vizitat in mai multe randuri tara noastra, a afirmat: ”Cat voi putea sa scriu, imi va face placere sa revin in fata prietenilor mei, spectatorii”.

Shahnhour Varinag Aznavourian si-a inceput cariera artistica la varsta de 9 ani, cochetand cu actoria. in adolescenta a ales sa devina cantaret, iar in 1946 a fost descoperit de Edith Piaf, pe care a acompaniat-o in turneele ei din Franta si Statele Unite.

Cu zeci de premii la palmares, Charles Aznavour a colaborat de-a lungul timpului, printre altii, cu Fred Astaire, Frank Sinatra, Andrea Bocelli, Bing Crosby, Ray Charles, Bob Dylan, Liza Minnelli, Elton John, Dalida si Serge Gainsbourg.

Aznavour este cunoscut si pentru eforturile sale depuse in scop caritabil, in Armenia, mai ales dupa cutremurul din 1988, care a ucis zeci de mii de oameni. A primit cetatenia armeana in 2008 si a fost numit, in 2009, ambasador al acestei tari in Elvetia, pozitie pe care inca o detine.

In august 2017, Charles Aznavour a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si