Inainte de a afla cheia viselor si a reusi sa talmacesti secretul din spatele acestuia, trebuie sa-ti amintesti contextul in care ti-a aparut casa in vis. Incerca sa-ti amintesti cat mai multe detalii despre acest vis.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cheia Viselor: casa noua cumparata de tine

Daca ai visat ca iti cumparai o casa, asta inseamna ca esti gata de noi provocari in viata ta. Se spune ca acest vis prevesteste o aventura amoroasa, intensa si pasionala, dar care se va termina repede. Este vorba despre o dragoste scurta, ca o ploaie scurta de vara, asa ca ia aminte si gandeste-te daca se merita sa te implicit in asa ceva.

Cheia Viselor: casa nu neaparat noua, cumparata in vis

Daca iti cumparai o casa in vis mai semnifica si ca vor avea loc transformari in viata ta de zi cu zi. Specialistii in talmacirea viselor spun ca asta poate sa insemne ca iti vei schimba locul de munca, fie ca vei incepe un nou capitol pe plan personal. In orice caz, trebuie sa fii pregatit pentru un nou inceput.

Cheia Viselor: casa in constructie pe care o cumperi in vis

Daca in schimb, cumparai o casa in constructie in vis, asta inseamna noroc si succes pe plan profesional.

Cheia Viselor: casa care se prabuseste cumparata in vis

Prabusirea unei case de la sine ce se intampla in vis inseamna prabusirea starii tale de sanatate ce se intampla cand te trezesti. Astfel, ia aminte si ai grija la sanatatea ta, acordandu-ti mai multa atentie. Nu ar fi rau sa iti faci un set de analize.

Cheia Viselor: Casa la tara pe care vrei sa o achizitionezi

O casa situata la tara care iti apare in vis semnifica ceea ce inseamna si in realitate: ca urmeaza o perioada de liniste cum numai la tara poti avea. O perioada de liniste si pace interioara, dar si bani mai putini. Cu alte cuvinte, specialistii care detin “cheia viselor” si stiu sa le talmaceasca si sa le intrepreteze, spun ca acest vis anunta schimbari financiare, probleme de ordin material.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si