Liderul social-democratilor a spus ca nu a cerut-o in casatorie si ca inelul de pe degetul ei a fost un cadou de 1 Martie si nicidecum nu este un inel de logodna.

"Pur si simplu am decis sa fie langa mine la Congres, fiind constient, ca nu traiesc pe sub pamant. Am vazut ca sunt discutii si de nasie. Bun, imaginatia e sloboda, libertatea de exprimare, Doamne ajuta.

Domnule, n-am cerut-o inca. Mi-a fost drag ca am fost cu Irina la Congres. Chiar mi-a fost drag", a declarat Liviu Dragnea, la Romania TV, despre prezenta Irinei la Congresul PSD.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In legatura cu inelul pe care iubita lui il poarta pe deget, Liviu Dragnea a spus ca este un cadou de 1 Martie, nu este unul scump si nu este un inel de logodna.

„Sunt discutii si de nasie.

N-accept inca. S-a vorbit si despre inelul ei. Este un inel, nu sunt zgarcit. I l-am luat de 1 martie. Dar nu e un inel de logodna", a declarat presedintele PSD.

Citeste mai mult pe libertatea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si