Cate femei batute si abuzate sunt macinate de aceasta intrebare? Pentru ca se simt sleite de puteri sau nu au pe nimeni care sa le deschida usa spre bine, aleg sa ramana in calvarul pe care ele insele ajung sa-l numeasca "relatie" sau "casnicie"!

Dupa o casnicie de 13 ani, macinata de violente, jigniri si nici urma de respect, Rozalia s-a trezit aruncata in strada, la propriu.

S-a trezit la varsta de 40 de ani fara nimic!  Sansa a facut ca ea sa auda de acest centru social, care le ajuta pe femeile maltratate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Consilierii acestui centru i-au oferit un adapost, pana si-a gasit o locuinta.

La scurt timp, Rozalia si-a gasit un loc de munca, a invatat sa fie independenta si, cel mai important, a invatat ca merita sa fie respectata si pretuita. A deschis un nou capitol in viata ei si a inteles ca niciodata nu este prea tarziu sa o iei de la capat.

Din pacate, cele mai multe dintre femeile abuzate...accepta. Chiar daca exista centre si oameni dispusi sa le ajute.

Consilierii juridici le pot ajuta sa obtina si un ordin de restrictie, atunci cand este cazul, dar si sa-si ceara dreptul, atunci cand se face partajul la divort. Solutii exista.

Pentru ca dreptul la respect si la o viata linistita....nu are varsta!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si