Inițiativa se dorește a fi un preambul pentru sensibilizarea și mobilizarea altor antreprenori cu scopul de a-i ajuta pe părinții și bunicii noștri! 

„De mai bine de un an mă tot gândesc la situația precară a bătrânilor noștri și ce aș putea să fac pentru ei. Am găsit: ofer 3 ajutoare private de pensie, în valoare de 1000 de lei fiecare, lunar. PE VIAȚĂ!” a declarat Dr Alberts, fondatorul clinicii „Care Zone“.

Medicul așteaptă timp de două săptămâni sa-i fie semnalate, la adresa de email: [email protected], cazuri de pensionari cu venituri modeste pentru a identifica astfel pe cei care au cea mai mare nevoie de ajutor privat. Detalii în video!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 

„Îmi doresc ca gestul acesta să îi determine și pe alții să mi se alăture și să ofere un astfel de ajutor, ușurând astfel povara vârstei“, a mai spus antreprenoarea! 

Dr. Adina Alberts este medic primar chirurgie plastică şi are o vastă experienţă în medicina estetică.

Dr. Adina Alberts a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ în 1996.

A lucrat timp de 10 ani sub îndrumarea profesorului Ioan Lascăr, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Participă cu regularitate la diferite congrese şi simpozioane interne şi internaţionale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si