Close sidebar
Close sidebar

Chirurgul estetician Dr. Adina Alberts oferă cate 1.000 de lei (pe viață) pentru 3 pensionari

Dr. Adina Alberts, în calitate de antreprenor, oferă câte un ajutor privat de pensie în valoare de 1000 de lei, lunar, pe viață (sau atât timp cât există firma) pentru 3 pensionari cu venituri mici.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Inițiativa se dorește a fi un preambul pentru sensibilizarea și mobilizarea altor antreprenori cu scopul de a-i ajuta pe părinții și bunicii noștri! 

„De mai bine de un an mă tot gândesc la situația precară a bătrânilor noștri și ce aș putea să fac pentru ei. Am găsit: ofer 3 ajutoare private de pensie, în valoare de 1000 de lei fiecare, lunar. PE VIAȚĂ!” a declarat Dr Alberts, fondatorul clinicii „Care Zone“.

Medicul așteaptă timp de două săptămâni sa-i fie semnalate, la adresa de email: office@carezone.ro, cazuri de pensionari cu venituri modeste pentru a identifica astfel pe cei care au cea mai mare nevoie de ajutor privat. Detalii în video!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

„Îmi doresc ca gestul acesta să îi determine și pe alții să mi se alăture și să ofere un astfel de ajutor, ușurând astfel povara vârstei“, a mai spus antreprenoarea! 

Dr. Adina Alberts este medic primar chirurgie plastică şi are o vastă experienţă în medicina estetică.

Dr. Adina Alberts a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ în 1996. A lucrat timp de 10 ani sub îndrumarea profesorului Ioan Lascăr, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Participă cu regularitate la diferite congrese şi simpozioane interne şi internaţionale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI