Christian Ciocan, fostul purtator de cuvant al Politiei Capitalei, s-a retras de ceva timp din viata publica. El s-a casatorit si a ales sa traiasca departe de tot ce iubea odinioara, respectiv celebritatea. Daca pe vremuri avea conflicte dure cu sefii sai ierarhici din cauza ca aparea la prea multe reuniuni mondene si de prea multe ori pe retelele de socializare, fostul politist a ajuns sa renunte de bunavoie la aceste mici placeri vinovate.

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Interesant este faptul ca, fara sa stie, Ciocan a ajuns fara sa vrea victima unor persoane care de ceva vreme fac bani frumosi de pe urma credulilor. Cateva zeci de conturi false care au fotografiile fostului politist aua aparut peste noapte pe Facebook, iar cei care le-au creat incearca sa stoarca bani de la creduli. Mai multe femei din intreaga lume s-au plans ca i-au trimis bani „unui celebru medic din Londra” sau a unui „ofiter militar aflat in Afganistan”, dupa acestia le-au facut sa se indragosteasca virtual de ei.

In realitate acestia erau niste escroci care au pretins ca sunt la ananghie, folosindu-se in povestea lor de imaginea romanului Christian Ciocan.


Mai rau este ca adevaratul Chirstian Ciocan a ajuns sa fie terorizat de mesaje in care oameni din intreaga lume ii cer socoteala. Acesta este, probabil, si unul dintre motivele pentru care fostul politist a renuntat sa mai fie activ pe paginile de socializare.
El mai intra foarte rar si atunci pentru a distribui amintiri mai vechi, din vremea in care era purtator de cuvant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si