Close sidebar
Close sidebar

Christian Ciocan, intr-o poza de colectie! Uite-l pe fostul purtator de cuvant al Politiei Capitalei cum arata acum 28 de ani, in timpul serviciului militar!

Christian Ciocan a fost purtator de cuvant al Politiei Capitalei, iar in prezent e politist la serviciul „Prevenirea criminalitatii”.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Christian Ciocan le-a aratat admiratorilor sai cum arata in timpul serviciului militar, acum 28 de ani, postand o fotografie din acea perioada. „1990. Bucuresti. Dupa 16 luni si ceva de serviciu militar”, a explicat fostul purtator de cuvant al politiei Capitalei. 

Cum arata Christian Ciocan in timpul serviciului militar: "Foarte sarmant si expresiv"

„Erai foarte atragator, draga Christian, mai ales in uniforma... serviciul militar- perioada de calire si instruire a barbatului pentru viata!... foarte sarmant si expresiv... Nu pot sa cred......Frumos!!!!!! Oricum si peste 20 de ani vei fi la fel....ai un farmec aparte”, au postat admiratoarele lui Christian Ciocan.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Dupa ce Christian Ciocan le-a aratat admiratorilor sai cum arata in timpul serviciului militar, acesta le-a multumit acestora pentru aprecieri: „Va multumesc pentru comentarii si pentru sutele de like-uri! Va iubesc!”. In prezent, Ciocan este politist la Inspectoratul General al Politiei Romane, la serviciul „Prevenirea criminalitatii”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI