Close sidebar
Close sidebar

Christian Sabbagh, mesaj emotionant dupa moartea catelului sau! "Eram in jurnal, fara sa stiu ca, la doar 100 de kilometri de Bucuresti, o parte din sufletul meu murea lent!"

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"De astazi, e in ceruri! Cu siguranta ar fi vrut sa ma vada pentru ultima oara, sa ma priveasca cu ochii ei blanzi. Eram in jurnal, fara sa stiu ca, la doar 100 de kilometri de Bucuresti, o parte din sufletul meu... murea lent. Mi s-a parut ca am avut un jurnal greu, nu eram in cea mai buna forma, ceva ma nelinistea.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Dupa jurnal, mama Ani, matusa care m-a crescut, mi-a dat teribila veste.

Lupul meu Alb, cu alura impozanta, de un alb impecabil, a murit de batranete, acasa, la locuinta mea din Valenii de Munte! Si, odata cu el, ceva din mine s-a stins!

Drum Bun, Lupule Alb, ne vom revedea intr-o alta lume. Pana atunci, doar lacrimile imi vor aminti de tine!", a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI