Casa este sanctuarul tău și cu siguranță vrei să te bucuri de un spațiu luxos, primitor și relaxant. Bateriile rezidențiale cu montaj încastrat în perete îți oferă o experiență aparte și unică în ceea ce privește baia, reprezentând o opțiune actuală și inovatoare. Cu toate acestea, nu este o idee complet nouă, deoarece este inspirată dintr-un stil de amenajare vintage și readusă în actualitate.  

Am creat acest ghid pentru a te ajuta să înțelegi mai bine caracteristicile unui accesoriu de baie care este atât funcțional, cât și plăcut din punct de vedere vizual.

Poți achiziționa baterii lavoar de la GQS German Quality, baterii de cadă și duș, inclusiv baterii de bideu. 

Kludi Zenta SL Baterie lavoar cu montaj incastrat, pipa 18 cm

Kludi Zenta SL Baterie lavoar cu montaj incastrat, pipa 18 cm  

[Sursa foto: germanquality.ro]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Alege o firmă de mutări cu experiență care te poate ajuta oricând ai nevoie!

Cum se instalează bateriile de baie încastrate 

Înainte de a începe să vorbim despre avantajele pe care ni le oferă bateriile de baie încastrate, este esențial să știm mai întâi cum funcționează și cum se instalează acestea. După cum spune și numele, acestea sunt amplasate pe perete.

Trebuie să ai în vedere faptul că bateriile încastrate au nevoie de un corp care se încastrează în tencuială. Acest lucru trebuie luat în considerare în faza de planificare a băii, deoarece rețeaua de țevi și corpul încastrat trebuie montate înaintea faianței. 

Citește și: Beneficiază de serviciile profesionale ale unei firme de curățenie cu experiență!

Avantajele bateriilor de baie încorporate 

  • Eficientizează zona lavoarului 

Principalul avantaj oferit de bateriile de baie încastrate este că, atunci când sunt amplasate pe un perete, nu ocupă spațiu pe blat. În acest fel, lavoarul este complet degajat. Din acest motiv, cele mai recomandate lavoare, care completează armonios zona sunt cele cu montaj pe blat. În plus, acestea reprezintă o alegere perfectă pentru acele băi care nu beneficiază de prea mult spațiu. Folosirea verticalității este soluția pentru a profita de spațiul disponibil fără a compromite mobilitatea în interior. 

  • Mai mult spațiu, mai mult confort 

Bateriile de baie încorporate sunt foarte populare în băile care urmăresc o estetică minimalistă, dar elegantă și izbitoare în același timp. Mai mult, spațiul liber de sub baterie îți permite să efectuezi diferite activități zilnice cu mai mult confort.  

  • Stil modern, de actualitate 

Dacă ești în căutarea unei estetici moderne, bateriile de baie încastrate îndeplinesc toate cerințele. De când minimalismul a câștigat teren în ceea ce privește designul interior, simplitatea bateriilor de baie încastrate este extrem de căutată deoarece oferă acel stil elementar, dar plin de personalitate. Un detaliu capabil să transforme complet încăperea în care se află. 

Citește și: Vrei să readuci la viață mobilierul vechi? Descoperă 5 etape pe care trebuie să le parcurgi

  • Curățare ușoară 

Complexitate curățării bateriilor de baie nu există în cazul modelelor încastrate, deoarece nu există zone greu accesibile. Întrucât spațiul din jurul acestora este liber, nu există riscul de acumulare de calcar, care afectează aspectul general al zonei lavoarului.  

  • Flexibilitate în alegerea modelului 

Deoarece se montează independent de lavoar, libertatea de a alege orice design este absolută. Un aspect de care trebuie să ții cont, atât în cazul bateriilor tradiționale, cât și al celor încastrate, este înălțimea. În acest sens, trebuie să alegi o dimensiune a țevii care să se potrivească cu adâncimea lavoarului, pentru a evita eventualele stropiri. În cazul acestora din urmă, trebuie să fii atent la înălțimea la care le plasezi.  

Dacă încă mai ai îndoieli cu privire la bateriile de baie încastrate, vizitează magazinul online GQS German Quality și bucură-te de modelele disponibile. Cu o garanție de cinci sau șapte ani, brandurile existente mizează întotdeauna pe cea mai bună calitate. 

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Cum utilezi o casă nouă, la buget redus- iată câteva sfaturi!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si