Close sidebar
Close sidebar

Cine a fost prima mare dragoste a Simonei Halep? Tanarul ar fi ajutat-o sa obtina si cele mai bune rezultate, in cariera

Simona Halep ar fi trait o frumoasa poveste de dragoste, in anii adolescentei, alaturi de Andrei Mlendea.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul a fost si el tenismen, ulterior alegand o cariera prin care sa pregateasca sportivii de performanta.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care a ajuns pe perfuzii la spital dupa finala pe care a jucat-o la Australian Open, ar fi avut o idila, pe vremea cand avea numai 18 ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Insa, idila lor ar fi durat doar cateva luni. Cei doi au colaborat si pe plan professional, insa despartirea definitive a venit in 2013, cand a intervenit familia Simonei.
Andrei Mlendea a fost alaturi de Simona Halep la cele mai mari rezultate din cariera ei de pana acum.

Relatia dintre Andrei si Simona Halep a luat sfarsit chiar inainte de turneul de la Indian Wells (3-10 martie 2013), cand a fost anuntat de familia sportivei ca nu mai vor sa continue colaborarea si ca noul antrenor va fi Adrian Marcu, potrivit Libertatea.

De altfel, primul antrenor al Simonei Halep, Ioan Stan, vorbea, intr-un interviu despre relatia dintre sportiva si antrenorul pe care l-a avut inaintea lui Adrian Marcu, nimeni altul decat Andrei Mlendea.

„Stiu ca a avut o relatie cu un antrenor tanar care a antrenat-o inaintea lui Marcu (n.r. – Adrian Marcu). Nu-mi amintesc cum il cheama, dar tatal ei l-a concediat cand a simtit ca e ceva intre ei. Nu i-a convenit ca Simona avea o relatie cu antrenorul”, spunea Ioan Stan.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI