Maria, o femeie în vârstă de 38 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit! Aceasta era însărcinată în 4 luni, după ce ani întregi se chinuise să aibă un copil. În urma unei proceduri de fertilizare in vitro visul ei devenise realitate.

Maria gravidă moartă Bacău

Ea este Maria.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Anchetă de amploare! O femeie și pruncul pe care îl purta în pântece au încetat din viață la 24 de ore după internarea în Maternitatea din Bacău

La ce intervenție a fost supusă Maria?

Din păcate, ea începuse să se simtă rău și să aibă dureri abdominale puternice, febră, frisoane și dureri de cap, motiv pentru care s-a prezentat de urgență la Maternitatea din Bacău. Medicii ar fi decis după aproximativ 12 ore să o bage în sala de operație pentru a-i îndepărta colicistul inflamat, intervenție care a durat aproximativ o oră și jumătate. Tot atunci, sarcina s-a evacuat de la sine, medicii bănuind că Maria mai avea și alte probleme de sănătate.

Mai apoi, femeia a fost mutată pe secția de terapie intensivă, acolo unde urma să se recupereze și să se simtă mai bine, însă la câteva ore distanță corpul ei a cedat. Dacă la primul stop cardiorespirator ea a fost salvată, la cel de-a doilea, ea nu a mai răspuns.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Maria gravidă moartă Bacău

Ea este Maria.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ei sunt românii care pot primi bani de la stat. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de ajutorul financiar

Familia Mariei consideră că medicii nu au făcut totul pentru ea, iar acum soțul ei a făcut mai multe plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliţie, dar şi la Ministerul Sănătăţii. De asemenea, Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Mi-a comunicat Maria că din trei medici, ea spunea că are o problemă, o doare abdomenul și trei medici au spus că are o cădere psihică. Din păcate, Maria a murit. Cel puțin medicul care a fost de gardă la secția chirurgie ATI, care a fost medic de gardă în noaptea aia, mi-a dat niște explicații, care, în momentul ăla, mai tare m-au băgat în ceață, nu era nimic concret, foloseau doar termeni medicali.

Chiar nu puteam să stau să caut pe Google fiecare cuvânt. Doctorul care a operat-o de parascopie, care a luat decizia să o opereze, acuza inclusiv că ar fi fost ceva patologic și că biologia nu o putem controla noi”, a declarat îndurerat partenerul femeii pentru Digi24.

Până la acest moment, reprezentanţii Spitalului Judeţean Bacău nu au dat un punct de vedere cu privire la acest caz, însă conducerea unității medicale a anunțat că așteaptă rezultatele probelor de laborator care vor clarifica motivul decesului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si