Vineri seara, în jurul orei 03:00 o adevărată tragedie a avut loc în parcarea stației de metrou C din Pantano, pe Via Casilina, în apropiere de Roma. Atunci, un tânăr român în vârstă de 14 ani a fost împușcat mortal, din greșeală în timpul unei reglări de conturi.

De la ce ar fi pornit cearta?

Se pare că totul a pornit de la ceartă banală în interiorul unui bar, însă mai apoi cearta a fost dusă la un alt nivel în afara localului.

Oamenii legii din Frascati au pornit o anchetă în acest caz și caută persoanele bănuite că ar fi comis această crimă oribilă. Un trecător ar fi observat trupul fără viață al lui Alexandru, iar acesta a sunat imediat la 112 pentru a anunța. Din păcate, medicii au fost nevoiți să-i constate decesul adolescentului, pentru că acesta nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Adolescent împușcat Roma

Un adolescent român a fost împușcat mortal într-o parcare din Italia.

[Sursa foto: gazzetta.it]

Citește și: Scriitorul rus Lev Rubinstein, opozant al lui Putin, a murit după ce a fost lovit de o mașină în Moscova, pe trecerea de pietoni

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Carabinierii spun că cel care a tras pe trăgaci ar fi făcut-o de cel puțin două ori.

Minorul nu se afla singur în momentul incidentului teribil. El era cu tatăl său vitreg, pe care îl însoțise în parcarea unde trebuia să aibă loc o clarificare cu alți români cu care se certase în timpul unei dispute, conform presei italiene.

Din fericire, totul a fost surprins și de camerele de supraveghere ale barului din via Casilina, locul primei confruntări violente, ci și din parcarea subterană, acolo unde au avut loc tragerile.

Acum, zeci de persoane, printre care tatăl vitreg și mama tânărului de 14 ani, alături de alte 6 persoane care au fost găsite lângă corpul lui Ivan. Oamenii legii nu exclud ca totul să fi început de la un motiv legat de droguri.

Alex era pasionat de fotbal și avea planuri mari nu viața lui

Alexandru Ivan era elev în clasa a VIII-a în cadrul şcolii "Domenico Savio" şi era pasionat de istorie şi fotbal, potrivit Sky TG 24. Tragedia a avut loc chiar de ziua mamei sale, care îl iubea atât de mult.

El se mutase în Monte Compatri, în urmă cu doi ani, împreună cu mama sa, tatăl vitreg, cei doi frăţiori şi căţelul familiei, Kendra.

"A murit fără motiv. L-au ucis fără motiv. Mergea la şcoală, juca fotbal. Nu stătea pe străzi, nu se apropia de droguri. Fratele meu este soţul mamei, îl trata ca pe propriul copil", a declarat unchiul băiatului.

Alex împușcat mortal Roma

El este Alex Ivan, adolescentul care a murit în apropiere de Roma.

[Sursa foto: Colaj roma.corriere.it & Gazzetta.it]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Paul Cârmui a murit la doar 27 de ani. Doliu uriaș în lumea sportului românesc

Anchetatorii încă nu înțeleg de ce copilul a fost expus la un astfel de pericol. Despre tatăl său vitreg se știe că are antecedente pentru infracțiuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si