Close sidebar
Close sidebar

Cine este afaceristul bătut de o bandă de motocicliști? Bărbatul le-a transmis un mesaj dur atacatorilor

Un afacerist din București a fost bătut, miercuri seară, chiar în fața restaurantului pe care îl deține. Din primele informații, victima atacului ar fi afaceristul Dragoș Furtună, patronul mai multor restaurante din Capitală, dar și furnizorul oficial al Ambasadei Mexicului din ţara noastră.

Redactia Stirile Kanal D,

Poliția Capitalei


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul ar fi fost atacat de mai mulți motocicliști, iar din primele informații aceștia ar face parte din banda Hells Angels.

Atacatorii sunt în continuare căutați de polițiști

Afaceristul ar face parte dintr-o grupare rivală, banda Banditos, cele două fiind cunoscute la nivel internațional pentru scandaluri.

Acesta ar fi fost atacat din cauza unui conflic mai vechi. "Nu avem voie să vorbim. Nu ştiu ce s-a petrecut ieri!", spun angajații restaurantului.

Dragoș Furtună conduce mai multe restaurante din București, dar este și furnizorul oficial al Ambasadei Mexicului din ţara noastră. 

Citește și: O șoferiță din Iași a fost bătută și înjurată de un taximetrist

Bărbatul a fost bătut cu un ciocan, înjunghiat și împușcat cu gloanțe de cauciuc, fiind transportat la spital.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Un bărbat, de 55 de ani, este acuzat că a violat o minoră pe parcursul a cinci ani

Acesta ar fi transmis un mesaj atacatorilor chiar de pe patul de spital. Acesta ar dori să se răzbune pe cei ce l-au atacat.

Atac în stil mafiot. Patronul unui lanț de restaurante din Capitală a fost împușcat și bătut cu un ciocan

Scene șocante au avut loc, noaptea trecută, în Capitală, acolo unde patronul unor restaurante a fost împușcat și bătut crunt de o bandă de motocicliști.

Citește și: VIDEO- Bătaie cu săbii și bâte între bande rivale în centrul Bucureștiului

Patronul lanțului de restaurante a fost atacat în stil mafiot de o bandă de motocicliști. Acesta a fost împușcat și lovit cu un ciocan.

Scene dramatice s-ar fi petrecut chiar în fața unei terase din Sectorul 2, pe care omul de afaceri o deține. În timp ce stătea la masă cu mai mulți prieteni, o bandă de motocicliști s-ar fi oprit și au aruncat spre el cu un ciocan.

Citește și: VIDEO- Atac în stil mafiot. Patronul unui lanț de restaurante din Capitală a fost împușcat și bătut cu un ciocan

Un alt motociclist a scos un pistol cu bile de cauciuc și a început să tragă spre omul de afaceri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI