Close sidebar
Close sidebar

Cine este Antonia Ionescu de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite cu noua concurentă

Antonia de la „Puterea Dragostei” este noua fată care va păși în casa dragostei de la Kanal D. Blondina a venit ca să-și găsească jumătatea.

Georgiana Balaban,

Antonia Ionescu.

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Antonia Ionescu este noua concurentă „Puterea Dragostei”. Este blondă, sexy și dornică să-și întemeieze o familie. Tânăra este din Hațeg, dar locuiește în Timișoara. Blonda a terminat Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării. Antonia a lucrat ca și consilier în vânzări.

Citeste si: Cine este Diana Jurcan de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

Antonia este o femeie scundă, blondă, sexy, dar care știe ce vrea de la viață. Ea a avut o intervenție chirurgicală de mărire a buzelor. Noua concurentă a trecut printr-o mare schimbare. Antonia a renunțat la culoarea negru a părului, pentru a deveni blondă.

Citeste si: Totul despre Dorian Popovici, noul concurent ce va trece pragul casei ”Puterea Dragostei”

Antonia de la „Puterea Dragostei” va face furori în casa iubirii de la Kanal D

Noua concurentă este gata să-și cunoască jumătatea. Încă nu se știe pentru cine va păși Antonia în casa dragostei, însă ea este dornică să iubească.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Cine este, de fapt, Codruț Cătălin de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

Antonia de la Puterea Dragostei.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Comănici s-a despărțit de Andrei Dascălu de la Survivor! Bruneta a spus tot adevărul: „Drumurile noastre sunt separate. Eu nu sufăr!”

Tânăra va face cunoștiință mâine, 28 septembrie 2021, cu fetele și băieții din casa dragostei.

Citeste si: Cristian Marinescu și Alexandra, înapoi la Puterea Dragostei?! Câștigătorul sezonului trei, dezvăluiri incendiare: ”Vor să ne revadă acolo”

Citeste si: Radu, marturisiri halucinante! "Ii place si lui de mine si ei!" Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei, sambata, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI