În dimineața zilei de luni, 8 ianuarie, un accident rutier a avut loc în Budești. O fată în vârstă de 21 de ani și-a pierdut viața, după ce un șofer băut s-a izbit cu mașina într-un stâlp.

"În aceasta dimineață, pe raza localității Budești a avut loc un accident rutier, cu un autoturism intrat într-un stâlp de electricitate.

La fața locului s-au deplasat forțe de intervenție din cadrul Detasamentului de Pompieri "Cpt.

Marchis Adrian" Baia Mare, a Detasamentului Sighetu-Marmatiei și a punctului de lucru Cavnic, constând in: 1 autospecială de stingere, 1 Descarcerare, 1 echipaj Terapie Intensiva Mobilă, 1 echipaj de prim ajutor SMURD, 1 autospecială de transport persoane și victime multiple.

În urma impactului violent, o persoana de sex feminin, în vârstă de 21 de ani a decedat, un bărbat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean, iar cea de-a treia persoana nu a avut nevoie de îngrijiri medicale", au transmis reprezentanţii ISU Maramureş.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un accident rutier grav a avut loc în Budești, județul Maramureș

Un accident rutier grav a avut loc în Budești, județul Maramureș

[Sursa foto: Antena3 CNN]

Trupul tinerei a fost transportat la morgă

Trupul neînsuflețit al fetei a fost transportat la morga spitalului Județean. În acest caz se va efectua o necropsie, în scopul stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Un alt pasager din Strâmtura a fost transportat la spital. Acesta va rămâne internat pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Citește și: Sfârșit tragic pentru o tânără de 21 de ani, după ce un şofer băut s-a izbit cu maşina de un stâlp, în Budești, județul Maramureș

Cine este autorul accidentului tragic din Budești?

Autoturismul era condus de Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic, Nicolae Bindiu, potrivit Antena3.ro

Șoferul a fost testat, iar etilotestul a arătat 0,90 mg/ alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost dus ulterior la sediul spitalului Municipal din Sighet, pentru prelevarea probelor de sânge, dar și urină, în vederea stabilirii alcoolemiei, respectiv a consumului unor eventuale substanțe interzise.

Citește și: Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața într-un teribil accident, în Hunedoara. Alte două persoane au fost rănite

În acest caz s-a deschis un dosar penal pe numele lui Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic. Acesta este acuzat de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, potrivit Antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si