Close sidebar
Close sidebar

Cine este, de fapt, nașul de cununie al Olguței Vasilescu și al lui Claudiu Manda

Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au făcut nunta în martie 2019, la restaurantul din Ișalnița al nașului lor de cununie, Ovidiu Flori.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nunta anului 2019 în politică a fost cea dintre Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Naș de cununie a fost Ovidiu Flori, fostul primar PSD din Ișalnița, presa dezvăluind că petrecerea la care au fost invitate 500 de persoane a avut loc la restaurantul din localitate al acestuia. De atunci, Flori și-a câștigat supranumele de Nașul.( vezi ce a spus Olguța Vasilescu despre moțiunea de cenzură)

Ovidiu Flori a fost primar la Ișalnița între 2012 și 2016, iar înaite de acest mandat a fost viceprimar. În 2015, Agenția Națională de Integritate (ANI) a anunțat că Ovidiu Flori s-a aflat în incompatibilitate timp de aproape patru ani (2 octombrie 2009 – 4 iulie 2013), pentru că, în timpul mandatelor de viceprimar și primar, a fost concomitent și administrator al Servicii Publice SRL, o societate a primăriei. 

Citeste si: Demisie de răsunet din PSD, înaintea alegerilor: „ Un leadership haotic şi distanţat de reprezentarea intereselor cetăţenilor”

Citeste si: Judecătorii au decis dacă Liviu Dragnea iese sau nu din închisoare. Mesajul fostului lider PSD în fața judecătorilor- UPDATE

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă s-a săturat de masca de protecție: „Din toamnă o să purtăm măști cu numere de înmatriculare ca la mașini”

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă s-a săturat de masca de protecție: „Din toamnă o să purtăm măști cu numere de înmatriculare ca la mașini”

Ovidiu Flori nu va mai candida la alegerile din 2020

Flori a anunțat că va candida din nou la alegerile locale din 2020, declanșând un adevărat scandal, care s-a încheiat în instanță. Tribunalul Dolj a respins, pe 12 august, apelul formulat de PSD Dolj împotriva deciziei Judecătoriei Craiova care a admis contestaţia depusă de PNL Dolj şi a respins dosarul de candidatură al lui Flori Ovidiu Aurelian la funcţia de primar al comunei Işalniţa, din partea PSD.

Potrivit declarației de avere, Ovidiu Flori deține la Işalniţa terenuri agricole de circa 2,7 hectare şi un teren intravilan de 700 mp. De asemenea, are în proprietate un teren de 2.500 mp în Craiova. În 2018, nașul de cununie al Olguței Vasilescu a mai vândut un teren intravilan, pe care a primit 70.000 de lei. 

Olguța Vasilescu și Claudiu Manda sunt la a doua căsnicie

La nunta Olguței Vasilescu cu Claudiu Manda au participat Viorica Dăncilă, premierul de atunci al României, liderul PSD Liviu Dragnea, care avea să fie condamnat la închisoare peste puțin timp, dar și secretarul general PSD, Codrin Ștefănescu. Meniul a fost unul oltenesc, așa cum a anunțat chiar mirele Claudiu Manda. Nunta a venit după ce, de Dragobete, cei doi s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă și s-au cununat și religios.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda au mai fost căsătoriți. Fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. Acum 5 ani, Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară, cei doi separându-se în 2016.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI