Close sidebar
Close sidebar

Cine este Maria, românca ucisă în Italia de un militar american și găsită pe câmp, la zeci de metri distanță de locul accidentului

Tragedie în Italia, unde o româncă din Baia Mare a fost ucisă într-un accident de mașină în timp ce mergea să bea o cafea cu o prietenă. Accidentul a fost produs de un șofer american de 42 de ani care a fugit de la locul impactului.

Sorin Negru,

Maria Smical avea 63 de ani și era din Baia Mare

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maria Smical, o femeie de 63 de ani, de naționalitate română și domiciliată în Formia, Italia, a fost găsită moartă la data de 23 octombrie, pe marginea drumului, lângă via Appia.

Citește și: Un bebeluș se luptă pentru viață după ce mama lui însărcinată s-a aruncat dintr-un bloc turn de 17 etaje

Maria traversa strada când a fost lovită cu viteză de un vehicul. Impactul a fost atât de violent încât a aruncat-o la câțiva metri distanță, aterizând pe un teren acoperit cu iarbă.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp, accident înainte de nunta fratelui său! Daniela iliescu a filmat tot- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie de pe OnlyFans și-a amenințat un abonat că îi va spune soției că se uită la ea. Povestea s-a încheiat într-un mod neșteptat- antena3.ro

Mașina condusă de un militar american de 42 de ani a continuat să se deplaseze și s-a ciocnit apoi de un alt autoturism parcat, aparținând unui bărbat de 46 de ani din Minturno.

Polițiștii nu și-au dat seama inițial că sunt victime în accident

Când a văzut că nu mai ajunge, prietena Mariei a încercat să o sune pe telefonul mobil. Numai că la telefon a răspuns un carabinier, potrivit Antena 3.

După mai multe ore de căutări, prietena băimărencei s-a întors la locul accidentului. Atunci a aflat că între timp carabinierii descoperiseră trupul neînsuflețit al Mariei printre buruieni.

Trupul ei neînsuflețit a fost găsit de polițiști la câteva zeci de metri de locul unui accident rutier, în timp ce aceștia realizau măsurători pentru incidentul în care au fost implicate o mașină Audi A4 și o Fiat Panda.

Trupul Mariei Smical a fost descoperit după ce un localnic a găsit o geantă pe marginea drumului, ceea ce a declanșat o cercetare amănunțită a zonei de către carabinieri, potrivit Rotalianul.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI