O profesoară suplinitoare de la liceul Palm Beach Central High School este acuzată că le-a solicitat unor eleve minore să aibă relații sexuale cu iubitul ei în vârstă de 50 de ani.

Citește și: Trei polițiste de la aceeași închisoare, prinse că întrețin relații amoroase cu deținuții. Ce au pățit după gratii

Una dintre victime, o elevă de 15 ani a raportat poliției din West Palm Beach că Evelyn Hayes, în vârstă de 50 de ani, făcuse aranjamente pentru ca ea să doarmă la iubitul ei în noaptea de Crăciun.

Citește și: „Ni se spărgeau vasele de sânge” Una dintre victimele lui Andrew Tate rupe tăcerea! Declarații cutremurătoare despre ceea ce făceau cei doi, în realitate

Fata a mai povestit că, în noiembrie, Hayes i-a cerut să-i trimită un mesaj video iubitului ei, Thomas Hicklin, pentru promovarea unui site de întâlniri online, potrivit Yahoo News.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Evelyn Hayes profesoara

Profesoara suplinitoare Evelyn Hayes, în vârstă de 50 de ani, a fost reținută de poliție

[Sursa foto: Yahoo News]

Profesoara și-a trimis elevele de 15 ani în patul iubitului de 50 de ani

Adolescenta a spus poliției că Hayes a trimis-o la reședința iubitului ei, spunându-i că așa avea timp să stea singură. 

Potrivit dosarului, Hayes s-a oferit să-i cumpere sutiene și lenjerie intimă drept cadouri de Crăciun.

Când victima a citit dialogurile din telefoanele cuplului, a văzut mai multe mesaje despre implicarea minorelor în acte sexuale.

Citește și: O tânără de 19 ani a fost abuzată sexual de patru bărbați din Vâlcea

De-a lungul conversației, iubitul cadrului didactic a scris: „Este important să aibă permisiunea ta. Ori de câte ori vine să stea aici, trebuie să-i spui că poate face absolut orice dorește”.

Pe parcursul conversațiilor, Thomas Hicklin a mai spus că adolescenta trebuie să fie „învățată ce e viața” și i-a promis că „s-ar întoarce o femeie adultă” după vizita la el.

Hărțuire sexuală la adresa elevelor minore

Pe 26 decembrie, într-un apel telefonic, profesoara i-a mărturisit victimei că partenerul ei de viață este atras de ea.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Când victima i-a spus că are doar 15 ani, femeia a răspuns că arată 23 de ani și se poartă „ca o femeie adultă”, potrivit raportului poliției.

Părinții școlii din Palm Beach au primit un mesaj oficial de la autorități imediat după arestarea femeii și a concubinului ei, joi 5 ianuarie.

Evelyn Hayes este acuzată de incitarea unui copil la comportament sexual ilegal folosind un computer.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si