Close sidebar
Close sidebar

Cine este profesoara care își trimitea elevele dezbrăcate la iubitul ei de 50 de ani

Scene scandalosase au ieșit la iveală într-un dosar privind hărțuirea sexuală la o școală din Palm Beach, Florida. O profesoară suplinitoare a călcat grav "pe bec" în relația cu elevii săi și a fost arestată de poliția americana.

Sorin Negru,

Profesoara a fost arestată după reclamațiile făcute de părinți

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O profesoară suplinitoare de la liceul Palm Beach Central High School este acuzată că le-a solicitat unor eleve minore să aibă relații sexuale cu iubitul ei în vârstă de 50 de ani.

Citește și: Trei polițiste de la aceeași închisoare, prinse că întrețin relații amoroase cu deținuții. Ce au pățit după gratii

Una dintre victime, o elevă de 15 ani a raportat poliției din West Palm Beach că Evelyn Hayes, în vârstă de 50 de ani, făcuse aranjamente pentru ca ea să doarmă la iubitul ei în noaptea de Crăciun.

Citește și: „Ni se spărgeau vasele de sânge” Una dintre victimele lui Andrew Tate rupe tăcerea! Declarații cutremurătoare despre ceea ce făceau cei doi, în realitate

Fata a mai povestit că, în noiembrie, Hayes i-a cerut să-i trimită un mesaj video iubitului ei, Thomas Hicklin, pentru promovarea unui site de întâlniri online, potrivit Yahoo News.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Profesoara suplinitoare Evelyn Hayes, în vârstă de 50 de ani, a fost reținută de poliție

[Sursa foto: Yahoo News]

Profesoara și-a trimis elevele de 15 ani în patul iubitului de 50 de ani

Adolescenta a spus poliției că Hayes a trimis-o la reședința iubitului ei, spunându-i că așa avea timp să stea singură. 

Potrivit dosarului, Hayes s-a oferit să-i cumpere sutiene și lenjerie intimă drept cadouri de Crăciun.

Când victima a citit dialogurile din telefoanele cuplului, a văzut mai multe mesaje despre implicarea minorelor în acte sexuale.

Citește și: O tânără de 19 ani a fost abuzată sexual de patru bărbați din Vâlcea

De-a lungul conversației, iubitul cadrului didactic a scris: „Este important să aibă permisiunea ta. Ori de câte ori vine să stea aici, trebuie să-i spui că poate face absolut orice dorește”.

Pe parcursul conversațiilor, Thomas Hicklin a mai spus că adolescenta trebuie să fie „învățată ce e viața” și i-a promis că „s-ar întoarce o femeie adultă” după vizita la el.

Hărțuire sexuală la adresa elevelor minore

Pe 26 decembrie, într-un apel telefonic, profesoara i-a mărturisit victimei că partenerul ei de viață este atras de ea.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Când victima i-a spus că are doar 15 ani, femeia a răspuns că arată 23 de ani și se poartă „ca o femeie adultă”, potrivit raportului poliției.

Părinții școlii din Palm Beach au primit un mesaj oficial de la autorități imediat după arestarea femeii și a concubinului ei, joi 5 ianuarie.

Evelyn Hayes este acuzată de incitarea unui copil la comportament sexual ilegal folosind un computer.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI