Close sidebar
Close sidebar

Cine este Rebecca, noua concurentă din "Casa Iubirii". Băieții au rămas muți de uimire. De ce au fost izolați Patrick și Ștefan?

Rebecca este noua concurentă din "Casa Iubirii", iar apariția ei i-a făcut pe băieți să rămână fără cuvinte."Noi vorbeam mereu că o să vină Rebecca, dar nu ne așteptam chiar să se întâmple", spune Ștefan.

Sorin Negru,

Rebecca, noua concurentă din Casa Iubirii, are 22 de ani și e din Craiova

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Rebecca este noua concurentă din "Casa Iubirii". Are 22 de ani și vine din Craiova, la fel ca și ultimul băiat intrat în casă, Bogdan.

"Am terminat Facultate de Jurnalism și am venit aici ca să mă îndrăgostesc", le spune Rebecca băieților.

Rebecca spune că a venit în emisiune ca să simtă fiorii iubirii: “Am luat decizia spontan! Mă uitam pe TikTok și am zis: de ce nu?”

În fața tunului de întrebări puse de băieți, Rebecca spune că a lucrat și în domeniul hotelier, iar ultimul ei job a fost ca supraveghetor de jocuri la un cazino din Craiova.

Rebecca se știe cu Virginia, care e tot din Craiova

Rebecca o știa dinainte pe Virginia. "Nu suntem chiar prietene, dar ne știm din vedere".

Noua concurentă i-a lasat pe toți cu gura căscată datorită aspectului fizic. Patrick și Stefan au fost izolați în camera roșie și nu pot să-i pună Rebeccăi întrebările care le stau pe limbă.

"Ăștia nu pun întrebarea aia: Care sunt băieții de care îți place?", spune Ștefan. "Dacă eram noi doi acolo, o întrebam!"

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Rebecca spune că nu a venit pentru cineva anume, dar Ștefan, Patrick și Robert se află printre preferințele ei.

Patrick și Stefan, izolați în camera roșie. Rebecca i-a nominalizat pe lista de favoriți

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Rebecca: "Nu am lentile de contact, așa sunt ochii mei"

Pentru Rebecca este mai importantă chimia dintre doi oameni decât aspectul fizic.

"Poate să apară cineva pe parcurs", spune ea.

Băieții se întreabă dacă poartă lentile de contact sau așa sunt ochii ei. "Sunt foarte frumoși", o complimentează Alin.

Ultima relație a Rebeccăi a fost cu un an și jumătate în urmă și a durat un singur an. "Vreau să fiu fericită, să găsesc pe cineva care să mă susțină, familia este foarte importantă pentru mine", a adăugat Rebecca.

Ea nu locuiește în București, dar este interesată să se mute în Capitală.

Ce tip de băiat îi place Rebeccăi

Rebecca: "Fizic îmi plac băieții înalți. Nu am preferințe la ochi, păr, să arate bine. Mă uit mai mult la înălțime și la zâmbet".

Patrick își ceartă colegii că au fost furați de aspectul noii concurente și nu au fost atenți la ce a spus Rebecca.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ștefan este campion la întrebări și este certat de Robi: "Aici este o fată interesată de tine. Ce faci, nenorocitule?", a glumit el. "M-a înjurat, să se noteze", a reacționat Ștefan amuzat.

Ce au aflat în plus băieții despre Rebecca: are trei tatuaje, două pe spate și unul pe gât. Face solar, are 1,66 cm și părul drept.

Robi o ia pe urmele lui Patrick: “E bună!” Acesta a observat că Ștefan e suspect de curios și nu se dezminte: “Suntem și noi frumușei?”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI