Close sidebar
Close sidebar

Cine este romanul care a strigat "M**E PSD" in timpul finalei de la Montreal, la meciul Simonei Halep si Sloane Stephens

Peste 1000 de romani au sustinut-o pe Simona Halep din tribune. Printre ei s-a aflat si un barbat din cauza caruia meciul a fost intrerupt.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost intrerupt la un moment dat din cauza unui barbat care scanda in tribuna.

Barbatul a strigat "M**E PSD", moment in care arbitrul a intrerupt meciul si a cerut liniste.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cel care a scandat in tribune se numeste Silviu Cirneleaga, un roman stabilit in Montreal de mai bine de 20 de ani, potrivit adevarul.ro.

Simona a fost deranjata de acest episod si a tinut sa-i transmita un mesaj.

„E onoare sa vorbesc din nou, pe aceasta scena, din postura de castigatoare.

Simt ca am avut o saptamana excelenta, chiar daca am venit dupa o pauza lunga. Ii multumesc lui Sloane. De fiecare data ma face sa joc mai bine. Mereu e un meci disputat intre noi. Sper sa ne intâlnim de multe ori.imi cer scuze celor din staff. Am fost putin nebuna pe teren, in finala, dar sper sa mai traim astfel de momente. Multe astfel de momente. Vreau sa le multumesc tuturor de aici, din Canada.
totul a fost organizat ca la carte, iar fanii m-au facut sa ma simt ca acasa. Le multumesc si celor care s-au uitat la mine de acasa, stiu ca uneori a fost nevoie sa se trezeasca târziu in noapte ca sa ma vada.

Am un mesaj de adresat si in româna, fanilor din tribune. Le multumesc pentru sustinere, dar unii s-au comportat astazi altfel. Vreau sa le spun doua cuvinte.

Va rog, data viitoare când veniti pe un teren de tenis, sa respectati aceasta incapere. E mult prea deosebita pentru astfel de lucruri”, a spus Simona Halep la finalul meciului.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI