Close sidebar
Close sidebar

Cine este șoferul care a ars de viu la Truşeşti! Avea doar 23 de ani, iar modul cumplit în care a murit a fost transmis Live pe Facebook

Șoferul care a ars de viu, la Trușești, în Botoşani, după ce s-a izbit de un copac, iar maşina a luat foc, a fost identificat de autoritati.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Bărbatul care a fost găsit carbonizat în maşină de pompierii sosiţi la locul accidentului de la Truşeşti, are 23 de ani şi, potrivit presei locale, împrumutase mașina de la un prieten și plecase de acasă, de la Românești, spre Botoșani.

Citeste si: Poliţist pe motocicletă, mort după un cumplit accident în Argeş

Tragedia din Vinerea Patimilor s-a produs în localitatea Truşeşti, judeţul Botoşani. Un şofer a murit ars de viu, după ce maşina în care se afla a luat foc.

Incendiul a izbucnit după ce s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului.

Citeste si: O româncă și fiica ei au fost ucise! Criminalul este primul ucigaș in serie din Cipru

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cumplitul accident a fost transmis live pe Facebook de un alt șofer. Tragedia având loc noaptea trecuta, pe DN 29D, drumul care leagă Botoşaniul de Ştefăneşti, pe raza localităţii Truşeşti.

Şoferul unui Opel a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de copac şi a luat foc.

Din păcate, bărbatul nu a mai apucat să iasă din maşină şi a murit carbonizat.

Citeste si: Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, care a agresat un copil, a primit patru ani şi patru luni de închisoare cu executare

"Accident băi, arde lumea in maşină, aici. Ia uite ce-i aici fraţilor... mi-e frică că explodează. Nu pot să scot că a luat foc.

Nu pot să scot pe nimeni. Am sunat la 112. Ia uite ce e aici, maşinile trec, nici nu opresc", se aude şoferul care filmează tragedia.

"Salvarea, pompierii, nu ştiu ce e... dar pompierii nu vin? Uitaţi-vă ce e aici, fraţilor! Dacă veneau pompierii în 10 minute, îl scotea de acolo.... au ars oamenii în maşină!!", spune revoltat bărbatul.

Citeste si: Un fotbalist din Burundi a făcut infarct în timpul unui meci şi a murit! El avea probleme cu inima şi medicii îl sfătuiseră să nu mai joace fotbal

Atunci când și-au făcut apariția la faţa locului, pompierii de la Garda de Intervenţie Truseşti au găsit maşina în flăcări şi şoferul acesteia carbonizat în interior.

A fost deschisă o anchetă şi urmează să stabilească identitatea victimei şi împrejurările în care s-a produs accidentul cumplit.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI