Viața s-a încheiat brusc pentru o adolescentă de 15 ani, din Dor Mărunt. Tânăra, care este nepoata primarului, a murit în timp ce făcea o provocare de pe TikTok.

Cine este tânăra care a murit din cauza unei provocări de pe TikTok 

Adolescenta în vârstă de doar 15 ani a pierit într-un mod tragic. Tânăra a realizat o provocare pe TikTok care i-a adus un sfârșit crunt.

Nu ar fi fost prima dată când aceasta ar fi realizat provocări de rețelele sociale.

Citește și: VIDEO Detalii cutremurătoare despre moartea tinerei din Călărași. La doar 15 ani a luat o hotărâre macabră. Totul ar fi pornit de la o provocare pe TikTok

Potrivit informațiilor din anchetă, adolescenta și-ar fi băgat în gură o pereche de șosete, apoi și-ar fi pus pe trahee un picior de la pat. Totul s-ar fi petrecut în cursul zilei de luni, 14 octombrie, după ce tânăra a ajuns de la școală și era singură acasă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat o femeie care a reciclat PET-urile pelerinilor de la Sf. Parascheva- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Adolescenta a fost găsită de două colege și de tatăl uneia dintre ele. Înainte de a duce la bun sfârșit provocarea de pe TikTok, tânăra și-ar fi luat adio de la colege. Acestea au mers într-un suflet la adoelscentă acasă, dar, a fost prea târziu. Prietenele adolescentei au sunat la 112, iar medicii ajunși la fața locului au resuscitat-o pe copilă timp de o oră. Din păcate, adolescenta a fost declarată decedată.

Citește și: Cei trei frați minori, dispăruți din Hunedoara, ar fi fost răpiți de mamă! O filmare în care aceștia spun unde sunt circulă pe internet: "Roxana, nu vrem la tine"

Conform informațiilor transmise de calarasipress.ro, anchetatorii ar luat în calcul și ipoteza unei sinucideri. Apropiații ai adolescentei susțin că aceasta ar fi vorbit în ultimul timp de sinucidere. 

Autoritățile continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la decesul adolescentei.

Adolescenta din Călărași

[Sursa foto: observatornews.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si