O tragedie a avut loc în Brașov, sâmbătă noapte. O tânără în vârstă de 15 ani a decedat, după ce a căzut de la etajul opt al blocului. Aceasta se afla la o petrecere.

Cum s-ar fi produs tragedia?

Sâmbătă noapte, în jurul orei 2:00, alarma s-a dat după ce o tânără s-a prăbușit de la etajul opt al unui bloc, potrivit Antena3.ro.

Din mărturiile prietenilor săi, aceasta ar fi consumat alcool la petrecerea verișoarei sale. Aceștia ar fi văzut-o foarte agitată, motiv pentru care au dus-o în cameră pentru a se liniști. Aceasta ar fi rămas singură, iar atunci când prietenii săi au vrut să verifice cum se simte, camera era goală, cu balconul deschis.

Citește și: Tragedie în Capitală. Gestul șocant la care ar fi recurs o femeie de 32 de ani, din Iran. Polițiștii au intervenit de urgență, dar a fost prea târziu

Un eveniment cumplit a avut loc în Brașov, după ce o tânără de 15 ani și-a pierdut viața.

Un eveniment cumplit a avut loc în Brașov, după ce o tânără de 15 ani și-a pierdut viața.

[Sursa foto: istock]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD.

Atunci când au ajuns echipajele de salvare, aceasta se afla în stop cardio respirator. În acest caz s-au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, medicii au declarat decesul.

„Azi noapte, în jurul orei 02.00 am fost anunțați că o persoană s-a precipitat de la etajul 8 al unui bloc de locuințe din mun. Brașov. La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje SMURD. Când au ajuns echipajele medicale, persoana de sex feminin în vârstă de 15 ani era in stop cardio respirator și s-au început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare. 

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată”, a precizat maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, pentru sursa citată mai sus.

Un eveniment cumplit a avut loc în Brașov, după ce o tânără de 15 ani și-a pierdut viața.

Un eveniment cumplit a avut loc în Brașov, după ce o tânără de 15 ani și-a pierdut viața.

[Sursa foto: PixaBay]

Apropiații tinerei se pregătesc să o conducă pe ultimul drum

Potrivit apropiaților tinerei, aceasta nu ar fi avut probleme care să o împingă către un gest necugetat. Aceasta era elevă în clasa a noua, la un liceu renumit din Brașov. Colegii, familia și prietenii se pregătesc pentru a o conduce pe ultimul drum.

Citește și: VIDEO- A intrat în comă după ce a căzut, a doua oară, de la etaj. În ce stadiu se află fetița de 4 ani?

Pe contul fetei de Tiktok, mesajele de adio nu au încetat să apară.

"Ai fost un suflet de admirat". "Nu te vom uita niciodată…", "Odihnește-te în pace te iubim mult", sunt câteva dintre acestea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si