Prezent la New York, la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite, Dacian Ciolos si-a facut timp sa iasa in oras. Nu a facut-o insa singur, ci impreuna cu Andrada, o tanara din Zalau care la 29 de ani a ajuns vicepresedintele uneia dintre cele mai importante agentii de relatii publice din lume.

Tanara si-a luat prin surprindere toti apropiatii, dupa ce a postat o fotografie alaturi de prim-ministrul Romaniei.

„Atunci cand Prim-Ministrul din tara ta spune ca vrea sa te intalneasca, te duci. Wow. Pur si simplu Wow! Sunt mai mult decat impresionata si inspirata. Ma simt extrem de mandra si plina de speranta, dupa ce l-am intalnit”, a scris Andrada pe contul ei de Facebook. Intalnirea a avut loc la Restaurantul The Smith Midtown din New York.
Dacian Ciolos a luat masa cu Andrada Morar
Dacian Ciolos a luat masa cu Andrada Morar

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Andrada Morar are 29 de ani, s-a nascut in Zalau si e absolventa a sectiei de Relatii Publice din cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti. Dupa ce a absolvit facultatea, ea s-a angajat la o agentie de PR din Romania, dupa care a plecat la Ketchum Pleon Amsterdam, la care firma din Romania era afiliata.

Dupa o scurta „oprire” pe la IBM, ea a fost ofertata de Ketchum Inc, firma mama, cu sediul la New York. In prezent, ea este vicepresedintele companiei si director de strategie digitala globala.
Andrada este o romanca de succes
Andrada este o romanca de succes
Ea locuieste in New York si conduce o companie de milioane de dolari
Ea locuieste in New York si conduce o companie de milioane de dolari

Kentchum este cea mai veche agentie de relatii publice din America, infiintata in 1919.

Are 23 de agentii deschise in toata lumea si 46 de firme afiliate (printre care una si in Romania). Andrada le coordoneaza pe toate, din postura de sefa „pe digital”.
Dacian Ciolos a fost la New York, la ONU
Dacian Ciolos a fost la New York, la ONU


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si