Un incident teribil a avut loc pe data de 23 ianuarie în interiorul de la Biserica Ortodoxă din Curtici. Ginerele preotului care slujește la această biserică, Liviu Iștoc a picat în gol de la o înălțime de șapte metri.

Cum a avut loc incidentul teribil?

Acesta ar fi încercat să-și ajute socrii să facă curățenie în lăcașul de cult, deoarece era așteptată o comisie a Arhiepiscopiei Aradului, care aprobă finanțările pe anul 2024.

Tânărul în vârstă de 30 de ani a suferit multiple leziuni în urma căzăturii printr-o gaură prin care cei care pictează urcă sau coboară gălețile cu material, așadar a fost transportat de urgență la Spitalul din Timișoara, acolo unde ar fi fost operat la cap. De asemenea, Liviu ar fi trebuit să facă și niște operații la coloana vertebrală.

Din păcate, miercuri, 28 februarie acesta a pierdut lupta cu viața pe patul de spital.

Bogdan Ardelean mort

El este ginerele preotului Liviu Iștoc.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Vlad Pascu, tratat ca VIP la penitenciarul Poarta Albă? Alina Gorghiu a trimis corpul de control la închisoarea din Constanța

Cine este Bogdan?

Bogdan Ardelean avea 30 de ani și era din Arad. Acesta abia devenise tată cu puțin timp înainte de incidentul care i-a adus sfârșitul. Despre el se știa că lucra la APIA Arad.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pe pagina de Facebook, familia și apropiații tânărului s-au rugat pentru ca acesta să supraviețuiască, însă inima lui a încetat să mai bată, în ciuda tuturor eforturilor făcute de medici. Acum, soția lui Bogdan este în stare de șoc, la fel și toți cel care l-au cunoscut.

”Tânărul Bogdan Ardelean, colegul meu de seminar, tatăl unui băiețel de câteva luni, a plecat spre Împărăția lui Dumnezeu. Când ne mor tinerii, conștientizăm o dată în plus valoarea clipei...Dumnezeu să mângâie familia îndurerată, iar pe Bogdan să-l așeze în Împărăția Sa!”, a scris un apropiat al acestuia.

Ginere preot Curtici mort

El este Bogdan Ardelean.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mile Povan, cântărețul de muzică populară găsit mort în casă. Avea doar 32 de ani- VIDEO

”Nici nu pot sa cred mai Bogdi! Drum lin spre ceruri...Când ne mor tinerii, conștientizăm o dată în plus valoarea clipei... Dumnezeu să mângâie familia îndurerată, iar pe Bogdan să-l așeze în Împărăția Sa!”, a mai scris cineva.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si