Ion Oncescu, concurent la Exatlon, este este un luptator profesionist de skandenberg roman, cvintuplu campion mondial la skanderberg la ambele brate, inclusiv de trei ori campion la bratul stang si de doua ori campion la bratul drept, dar si campion european in 2010, atat la bratul stang, catsi la bratul drept. 

Ion Oncescu, unul dintre participantii favoriti ai emisiunii Exatlon, a fost introdus in martie 2011 in Hall of Fame “The 50 Greatest Armwrestlers In History”.

Pe 25 aprilie va implini varsta de 40 de ani, iar primul sau titlu national la skandenberg l-a obtinut la doar 18 ani. 

Acesta estea absolvent a 3 facultati printre  care Facultatea de Jurnalism si Academia de Studii Economice si este masterand in Administrarea Afacerilor la Chicago. Ca o dovada ca performatele sportive nu l-au indepartat de studiu, Ion Oncescu vorbeste fluent mai multe limbi strainesi poate citi, ba chiar memora, carti scrise in limba rusa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

 

Despre cat de intelligent este au precizat colegii sai de competitie din echipa Faimosilor.


Prima a fost Anda Adam, care, dupa eliminarea de la Exatlon, a vorbit in emisiunea Wowbiz despre Ion Oncescu. “El este foarte inteligent. O sa-l parasc. Intr-o zi a gasit pe plaja o bucata de plic. A citit-o de nenumarate ori. A venit la mine, aproape cu lacrimi in ochi si mi-a spus ca nu a mai citit o carte de aproape o luna de zile. El nu se acomoda in timpul liber, nu neaparat la probe", a declarat Anda Adam la WOWbiz.

 Inainte de a pleca la Exatlon in Republica Dominicana, Ion Oncescu a precizat ca a vrut sa ia mai multe carti cu el, insa nu a fost lasat de organizatori. “Am intrebat daca avem voie sa citim pe insula, am primit un zambet. Dar sigur o sa iau cateva foi cu mine”,  a spus Ion Oncescu. 

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”- radioimpuls.ro

Sportivul isi face foarte multe griji pentru pisica lui pe care o are de 27 de ani si pe care a fost nevoit sa o "paraseasca" odata cu plecarea in Republica Dominicana.
"Nu stiu ce o sa fac cu pisica, o sa vorbesc cu ai mei si o sa aflu. Ai mei nu sunt de acord, pisica e de acord. Pisica nu se intelege cu ai mei, deci sa vedem ce o sa fac.

Pisica mea e foarte in varsta, are vreo 27 de ani, sper sa o mai prind in viata! E in varsta rau!", a spus Ion Oncescu la Teo Show. 

Sportivul iubeste muzica preclasica si clasica si se relaxeaza de minune pe melodiile lui Bach, Monteverdi, Mozardsi Beethoven. Armwrestler, dar si economist deopotriva, Ion Oncescu este pasionat de calatorii, acesta vizitand aproape toate orasele mari ale lumii. in plus, a avut ocazia sa doarma in patul lui Hitlersi in patul lui Mata Harisi a deprins o tehnica prin care te poti orienta dupa auz:

“M-am deprins sa aud cum trebuie dupa ce am stat mai mult de o luna cu caciula prin casa. Am invatat precum un orb sa ma orientez dupa auz. La inceput recunosti oamenii dupa sunetul pasilor. Tot dupa mers afli daca sunt tristi sau nu. Nici nu trebuie sa cunosti omul respectivsi poti spune precis daca e trist sau fericit” – a declarat Ion Oncescu pentru Pro Sport.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si