Close sidebar
Close sidebar

Cine sunt cei patru oameni din masina care a cazut in Dunare: "Niste oameni extraordinari"

O intreaga familie s-a prapadit intr-un accident cumplit, dup ace masina in care se aflau a cazut in Dunare.Doar soferul masinii a reusit sa iasa din apa. Pasagerii, un barbat in varsta de 48 de ani, sotia de 40 de ani, fiul cel mare al celor avea 22 de ani, iar copilul cel mic, de trei ani, sunt inca disparuti. Scafandrii au reluat cautarile.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Era o familie de oameni saraci, insa foarte apreciati de localnici.

“Sunt o familie mai saraca, dar sunt niste oameni extraordinari. Banut, saracul, a fost plecat prin strainatate si canta si el pe unde apuca sa faca bani ca sa-si creasca copiii. El a crescut copil sarac, dar era cinstit si un om extraordinar. Mai au acasa un baiat si o fata, minori, dar si o fata mai mare care e casatorita. În masina cu ei era baiatul cel mare”, a declarat pentru Adevarul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Sambata, imediat dupa accident, scafandrii au gasit elemente ale masinii, insa nu au gasit masina si nici familia care s-ar fi aflat in autoturism. Pompierii spun ca este posibil ca din cauza curentilor masina sa fi fost mutata din locul in care s-a scufundat. Dunarea masoara aproximativ noua metri adancime in zona in care a cazut autoturismul.

Accidentul a avut loc in localitatea Coronini, iar ISU Caras-Severin a fost anunţat despre accident printr-un apel la 112, sambata, in jurul orei 11.45.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI