Close sidebar
Close sidebar

Cisternă cu benzină răsturnată pe DE 581; din autocisterna fisurată curge masiv combustibil

O cisternă plină cu benzină s-a răsturnat, luni, pe DE 581, în judeţul Vaslui, la ieşirea din oraşul Huşi către Vama Albiţa, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Din autocisterna fisurată curge masiv combustibil. Şoferul a fost încarcerat, dar a fost scos de către echipajul de descarcerare şi este conştient.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

ISU Vaslui a anunţat, luni seară, c intervine cu mai multe autospeciale la un accident rutier în care este implicată o autocisterna încărcată cu benzină.

”Din autocisterna fisurată curge masiv combustibil. De la Detaşamentul Vaslui se intervine în sprijin cu alte trei autospeciale, între care şi autospecială CBRN”, a transmis ISU Vaslui.

Citeste si: Sorina Pintea, fostul ministru acuzat de luare de mită, are datorii uriaşe! A primit o donaţie de 63.000 de euro de la mama sa!

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Familie recent întoarsă din Italia, ținută în carantină în condiții inumane

Citeste si: S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49 în valoare de peste 1,7 milioane euro. Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Pitești

Sursa citată a precizat că şoferul a fost blocat în autovehicul, a fost descarcerat şi este transportat în stare de conştienţă la Compartimentul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal "Dumitru Castroian" Huşi.

”Au fost deconectate bornele de la bateria autocisternei şi se asigură celelalte măsuri PSI”, au mai transmis pompierii, care au precizat că acţiunea esteîn dinamică.

Centrul Infotrafic a precizat că trafiul în zonă este complet blocat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI