Close sidebar
Close sidebar

Claudiu Satran, sotul studentei criminale de la Timisoara, sare la gatul procurorului: "STIU ca DIVINITATEA nu iti va permite sa uiti cat esti de gunoi!"

Claudiu Satran este casatorit cu Carmen Bejan, studenta criminala de la Timisoara.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

In 2011, Carmen Bejan, o studenta din Timisoara, era condamnata la 20 de ani de inchisoare dupa ce – ajutata de iubitul ei de atunci – a omorat un barbat care o amenintase cu violul. In inchisoare, in 2012, Carmen s-a maritat cu Claudiu Satran, care isi ispasea pedeapsa pentru trafic de droguri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Eliberat conditionat acum trei ani, Claudiu s-a angajat sofer de tir pe curse internationale, dar n-a uitat de cei pe care ii considera vinovati de perioada petrecuta in detentie. Asa ca i-a transmis un mesaj dur procurorului care s-a ocupat de cazul sau.

Sotul studentei criminale de la Timisoara da de pamant cu procurorul: "Deci nu te mira prea tare de miasma mocirlei in care traiesti!"

"Mesaj....dupa 16 ani! Sper că eşti suficient de inteligent (ceva rezerve am, recunosc!) încât să realizezi că doar rău ţi-ai făcut în perioada în care erai "mare" procuror şi ai distrus vieţile multor familii.......am o informaţie clasificată pentru tine, d-le Nastasiu Ciprian, nu de la Sipa sau alte servicii: încă nu ţi-au început cu adevărat declinul şi problemele, dar eşti puternic de felul tău şi am convingerea că vei suporta! Aşa cum eu şi toţi cei dragi mie am supravieţuit mizeriilor tale, ŞTIU că DIVINITATEA nu îţi va permite să uiţi cât eşti de gunoi! Deci nu te

mira prea tare de miasma mocirlei în care trăieşti! P.S.: nu cred că s-a inventat cuvântul care să poată exprima dimensiunea mizeriei pe care o reprezinţi!", a rabufnit Claudiu Satran pe Facebook, sotul studentei criminale de la Timisoara fiind aprobat imediat de mama lui, dar si de alte rude, la fel de pornite impotriva procurorului respectiv.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI