Clienţii unei bănci au observat că plăţile pe care le-au făcut în weekend, cu cardul, au fost procesate de două ori, scrie Digi24. Mai multe persoane au reclamat că au mai puţini bani în cont, ba chiar unii dintre ei s-au trezit că sunt pe minus.
 
Deşi reprezentanţii băncii nu au oferit un punct de vedere oficial, pe pagina de Facebook a instituţiei a fost postat un mesaj prin care se transmite tuturor clienţilor că situaţia este cunoscută şi se va remedia. 
„O parte dintre clienţi pot vedea dublarea unora dintre tranzacţiile realizate în weekend. Situaţia a fost cauzată de o eroare operaţională în care fişierele de tranzacţii au fost încărcate de două ori. Lucrăm la remedierea situaţiei şi la returnarea sumelor în conturile clienţilor în cel mai scurt timp posibil ”, se arată pe Facebook.
 
Şi call-center-ul băncii este blocat şi asta pentru ca mulţi clienţi sună pentru a primi un răspuns. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si