Acest constantean a vizitat in weekend un magazin de produse sportive alaturi de iubita sa. Ea a vrut sa probeze o bustiera. A intrat in cabina de proba si a observant camera deasupra.

Barbatul a observat ca plafonul cabinei lipsea, iar una dintre camerele de supraveghere parea indreptata chiar spre zona respectiva. Imaginea clientului din cabina putea fi suprinsa in orice moment de camera respectiva, sustine barbatul.

„E dreptul la intimidate. Fiecare are acest drept”, spune barbatul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Nemultimit, clientul a facut mai multe poze in care apare camera de supraveghere din tavan si plafonul lipsa al cabinei de proba.

„M-am dus si la celelalte cabine sa ma uit si am vazut ca una dintre cabine avea plafon de plexiglas sau ce o fi acela!”, spune reclamantul.

Astazi, reprezentantii magazinului au gasit o explicatie. "Sistemul de monitorizare este instalat de catre o firma specializata cu care avem un contract de prestari servicii, iar acest sistem de monitorizare este destinat exclusiv garantarii securitatii clientilor, angajatilor si produselor noastre.

Acest sistem de monitorizare, nu surprinde niciun moment imagini din spatiile private din cadrul magazinului: cabine de proba, toalete etc.", se arata in comunicatul oficial al magazinului din Constanta.

Dupa ce imaginile au aparut in presa, inspectorii OPC au facut si ei o vizita magazinului. Dupa finalizarea raportului, acestia vor stabili daca dreptul la intimitate al clientilor a fost incalcat sau nu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si