Close sidebar
Close sidebar

Clipe de groaza in Maramures. O ambulanta, in care se afla o pacienta si un copil, s-a izbit violent de un stalp.

Din salvatori s-au transformat in victime. Un echipaj de pe ambulanta s-a izbit violent de un stalp. Autospeciala ar fi ramas fara directie, spune soferul. In masina se aflau o pacienta si copilul acesteia. ##VIDEO26816##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc in comuna maramureseana Lapusel. Echipajul de pe ambulanta se indrepta spre spital, dupa ce preluase o pacienta impreuna cu fiul ei.

"O bubuitura mare, am auzit-o din casa. Si-am vazut o femeie, cu un copilas mic, l-a luat vecina de aici si l-a dus la ea.", spune o martora.

Autospeciala s-a izbit violent de un stalp de electricitate. Forta impactului a fost atat de mare incat structura de beton s-a prabusit.

" S-a oprit masina in mers, am calcat frana, n-am avut directie, n-am avut nimic si m-a bagat in stalp", a spus soferul ambulantei.

Chiar daca ambulanta s-a facut praf, atat echipajul medical, cat si pacienta, au scapat, miraculos, fara nicio rana grava.

"Pacienta care era a luat copilul in brate, l-a linistit putin si e bine.
Era un copil in ambulanta? Da, era un copil. Si era cu mama lui? Cu mama lui, da."


Petre Chira, ISU MM:  "Exista victime, dar nu sunt foarte grav. Continuam pentru degajarea zonei de urmarile evenimentului."

Autospeciala va fi expertizata, pentru a se stabili ce a provocat defectiunea. Copilul si mama acestuia au fost preluati de o alta ambulanta.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI