Close sidebar
Close sidebar

Clipe de groaza pentru un tanar din Cluj. A fost lovit in cap si talharit in apropierea unui popular club din oras

Un tanar din Cluj-Napoca a fost atacat de un individ necunoscut. Incidentul a avut loc in noaptea de 29 spre 30 decembrie, cand tanarul isi serba, alaturi de prieteni, ziua de nastere.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sergiu Catalin Skolka a fost lovit in cap si jefuit in apropierea unui popular cluj clujean.

“Tata era plecat din tara in noaptea de 29 spre 30 decembrie a anului trecut si – pentru ca tocmai implinisem varsta de 20  de ani – am iesit La Janis Club, unde ma asteptau niste colegi sa le ofer, de ziua mea, ceva de baut. Am ramas acolo, impreuna cu doua colege, timp de 15 -20 de minute, rastimp in care am baut o bere. Aveam la mine suma de o mie de lei, cadou de la bunica. N-am mai ramas acolo – spre deosebire de colegele mele – asa ca pe la ora 2.20 m-am indreptat spre iesirea din local. Insa, ajuns in gang, m-am trezit atacat pe la spate de cineva si pocnit teribil in zona capului”, a declarant Sergiu pentru Gazeta de Cluj.

Tanarul a mai adaugat ca nu isi adduce aminte cat timp a zacut inconstient, fiind salvat de alti doi baieti care se aflau in zona.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

“Am “dormit” acolo jos, prabusit, o perioada nedeterminata de timp pana cand doi tineri m-au ridicat si m-au dus cu un taxi – in stare de inconstienta – pana acasa”.

Situatia se complica, potrivit marturiilor tatalui tanarului atacat.

“Ajunsi la domiciliu, fiul meu cel mare s-a oferit sa le plateasca tinerilor taxiul insa acestia au spus ca Sergiu a platit drumul.

Lucru foarte ciudat, fiindca acesta fusese deposedat de bani inca din club, semn ca tinerii nu erau chiar straini de talharie”.

In urma incidentului, tanarul s-a ales cu o fractura de perete anterior zigomatic stang si cu o stare proasta.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI