Close sidebar
Close sidebar

Clipe de panică într-un tren din Ialomița! Un individ amenința călătorii cu un cuțit. Jandarmii au avut un șoc când au aflat cine era individul

Bărbatul de 29 de ani a băgat frica în călătorii din tren. Oamenii legii au avut parte de o mare surpriză când au venit să îl liniștească pe individ.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Unsplash]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au fost clipe de panică într-un tren care circula pe ruta București-Slobozia. Un individ în vârstă de 29 de ani a început să amenințe cu un cuțit călătorii din vagon.

Bineînțeles, autoritățile au fost sesizate. Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Ialomița a fost anunțat în cursul zilei de vineri că un bărbat este recalcitrant și amenință cu un cuțit pasagerii.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Citește și: La doar 34 de ani, George și-a pus capăt zilelor. S-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru: „Numai Dumnezeu știe ce a fost in sufletul lui”

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Individul care amenința călătorii era dat în urmărire internațională 

Când au ajuns la tren, jandarmii au verificat identitatea individului în aplicația eDAc și au avut parte de o mare surpriză.

Pe numele bărbatului era emis un mandat de urmărire internațională în vederea arestării și predării sau extrădării.

Bărbatului i s-a efectuat o percheziție corporală, dar oamenii legii nu au găsit cuțitul asupra lui. Oamenii legii sunt de părere că individul a aruncat arma înainte ca trenul să staționeze în gară. După ce a fost scos din tren, individul a fost predat polițiștilor

Citește și: VIDEO Povestea impresionantă a lui Ionuț, tânărul cu dizabilități salvat de viitură de cățelul lui, Pichi. "Este eroul meu! Mulțumesc!"

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI