Scandalul aprig intre vecinii de bloc a pornit dupa ce liftul cladirii a fost stropit cu spray toxic. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere.

O femeie ajunge la etajul dorit si scoate caruciorul cu un nou-nascut. La doar cateva clipe dupa, usa ascensorului se intredeschide, iar cineva pulverizeaza un spray toxic in interior.

Imediat dupa gestul bizar, intre cei 4 pereti, deveniti bomba toxica,  intra o alta femeie, cu baietelul ei.

In doar cateva secunde, micutului i se face rau. Mama ii acopera nasul si apasa, disperata, butonul de alarma. Copilul ei are nevoie de ingrijiri medicale.

HORIA PAUN, medic: In primul rand pe ochi produc o inflamatie foarte puternica a conjuctitei. Devine agitat neuropsihic, nu mai poate vorbi din cauza parezei.

Suspectata de scena nechibzuita este chiar femeia cu caruciorul. Rudele ei au sarit ca arse cand au auzit zvonurile vecinilor si s-au dus sa le ceara explicatii.

"Nu am dat, pentru ca am si eu un copil mic. Chiar nu aveam de ce.".

In timp ce vecinii erau la un pas de incaierare, scandalul a fost intrerupt de politisti.

Nu se stie inca ce fel de spray a fost folosit in lift, insa produsul se poate cumpara fara niciun fel de autorizatie, de la magazinele de arme.

In cazul incidentului din lift, politistii constanteni au inceput cercetarile si vor stabili cercul de suspecti dupa ce vor privi cu atentie imaginile surprinse pe camerele de supraveghere.
Vinovatul, insa, nu va primi decat o amenda de pana in 500 de lei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si